Остават броени дни до началото на "Тънка Червена Рок Седмица 2"

10 ное 2010, 18:23 ч. 240 / 8 4
пред./следв.
На 15 ноември 2010 г. стартира второто издание на фестивала "Тънка Червена Рок Седмица". Билетите за една вечер са на цена 5 лв., а за четирите рок вечери - 15 лв. Независимо какъв билет ще закупите, с него ще получите и безплатно специално създадената компилация "Thin Red Rock CD, vol. 1". Дискът съдържа 16 авторски парчета на участниците във фестивала. Сред тях са както добре познати, така и нови за феновете заглавия като "Joke" на AWAKE, "Take the Pills" на DEFAULT, "Swan Song" на DER HUNDS, "Различен" на ЮВИГИ, "Нов ден" на ИЕРИХОН, "Exiled" на бургазлиите SOUNDFULL, "Far from Heaven" на OVERGAME и други. "Компилацията не случайно е озаглавена "Thin Red Rock CD, vol. 1", защото сме твърдо решени идеята да има бъдеще, както и фестивалът да стане традиционен" – заявяват организаторите. Подбрани са музикални групи, които имат изявен авторски материал и притежават качествата да очертаят рамките на съвременната българска рок музика. Ето датите и артистите, които тази година ще вземат участие в "Тънка червена рок седмица 2":
15 ноември, 21 часа - DEFAULT и BOOZE BROTHERS
16 ноември, 21 часа - OVERGAME и ЮВИГИ
17 ноември, 21 часа - DER HUNDS и AWAKE
18 ноември, 21 часа - SOUNDFULL и ИЕРИХОН
   Наред с популяризирането на родните рок банди, фестивалът застава и зад социалната кауза "Срещу насилието", подета от "Град за отговорни хора". Целта на кампанията е инкриминиране на проявите на насилие към животните и пропагандиране на отговорно поведение, което да доведе до по-добра среда за живот за всички.

още за:

Thin Red Rock Week


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stivy_k 18.11.2010 12:08:00 отговори + 0 0
дотук 700 души! Не е много но е от сърце!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 11.11.2010 19:25:31 отговори + 0 0
Едва ли ще съберат много народ, все пак на 16ти са Alestorm & Sabaton,a на 18ти Therion.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eetfuk 10.11.2010 20:10:27 отговори + 0 0
як норвежки блекметал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borgob 10.11.2010 18:49:35 отговори + 0 0
абе какви са тия работи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".