Без промяна цената на билетите в деня на концерта на CONCRETE SUN

3 юли 2014, 14:44 ч. 254 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 5 юли в B-Side на Mixtape 5 Soundprophet ще изнесат последния си концерт, преди да се оттеглят за дълго време, докато работят върху нови идеи и парчета. Групата ще излезе с пълен сет пред публиката, преди да остави сцената на гостите от Нови Сад Concrete Sun.

Като жест към двете групи и към феновете, както и с оглед на наситената концертна програма, от Rawk’n’Roll решихме да няма увеличение на билетите в деня на концерта, като и на входа на клуба цената им ще бъде 15 лева. Можете да купите билет в мрежата на Eventim в страната или на касата на входа в събота.

Също така ще подарим един билет за предстоящия ни концерт на Show Me A Dinosaur и Trysth на 11 юли. За целта пазете билетите си и на лотариен принцип ще изтеглим един талон с номера на печелившия билет. Ще бъде публикуван в неделя в страниците на събитията за двата концерта и в официалния фейсбук профил на Rawk’n’Roll, както и в нашия уебсайт. Успех!


За четирите години, откакто са заедно, Soundprophet си извоюваха водещо място на клубната сцена в София, а първият им концерт извън столицата препълни пловдивския клуб Петното на Роршах в началото на тази година. През ноември групата издаде и дебютния си албум “More Than Any Spoken Words”, в който участва и изключителната Деница Серафимова от етно-уърлд магьосниците Irfan. Песните на Soundprophet са едновременно лирични и дълбоки, като съчетават красиви китарни мелодии, страхотни вокални линии, мелодичност и тежест в перфектен баланс – пресечната точка на старите гръндж банди и модерния алтернативен рок с дълбочина, енергия и почерк.

Само седмица след концерта си в София, Concrete Sun ще излязат на Explosive Stage във втория ден на най-големия фестивал на Балканите EXIT. Това е поредното признание за бандата, чийто горещ, гаражен деветдесетарски звук им печели все повече фенове. В началото на седмицата пък групата представи поредния си нов видеоклип, този път към парчето “The Galley”.

Concrete Sun са на сцена от 2009 и са една от най-бързо набиращите скорост сръбски групи. Дебютният им албум от 2011 "Sky Is High" им донесе серия позитивни ревюта в световния ъндърграунд и ги прати на сцената на фестивали като Exit и Sziget. Песните им са директни, рифови пестници, които напомнят за силните години на груув и садърн метъла от 90-те и банди като Down и Ugly Kid Joe. Вторият им албум "Eight" също получава силни отзиви и ще чуем сериозна част от него на живо и у нас.

 

concrete sun poster

още за:

Concrete Sun


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".