Благотворителен концерт за нов албум на АНТИФРИЗ

25 яну 2017, 19:57 ч. 714 / 9 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Здравейте приятели.

Дойде време, в което ние от Антифриз трябва да завършим тома на петгодишната книга, която ние неуморно писахме. За да утвърдим този труд, ние решихме да издадем албум, който да бъде на достъпна цена за всички другари от работническия пролетариат. Освен небеизвестните постижения на нашето изкуство, албумът ще съдържа и нови, до сега нечувани музикални излияния.

За да можем да постигнем това, ще ни е нужна вашата подкрепа. Ако ви харесва какво правим, ако искате да подкрепите млади български юнаци, заповядайте на нашата благотворителна акустична вечер в бар Фабрик, Пловдив, на 2-ри февруари. Входът ще бъде 2 лева, освен това ще отворим и една сергия с тениски, стикери, ключодържатели и чаши, плюс една кутия за дарения. Заповядайте!

Ако не сте от Пловдив и желаете все пак да ни подкрепите, разгледайте нашия магазин: http://antifrizband.com/edin-magazin Благодарим!

 

още за:

Антифриз


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


RageBG 26.01.2017 09:10:54 отговори + 2 2
Чудно , и сега как да копирам линка от новината?
Да го напиша на ръка може би?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

плюс-минус 26.01.2017 18:28:10 + 1 0
Ще се преумориш ли, ако го напишеш? В коментара ти има повече букви, които си написал. Сега сигурно лекуваш мускулна треска Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".