Brian Johnson обмисля оттегляне, но НЕ е решил да напуска AC/DC

31 юли 2009, 18:06 ч. 438 / 8 7
пред./следв.
Преди една седмица се появи новина в следствие на интервю на фронтмена на AC/DC Brian Johnson за английското списание "Classic Rock", в което певецът говори за своето евентуално "пенсиониране" след края на настоящото турне на бандата. Тогава от KATEHIZIS.COM преценихме информацията като не особено важна и не я публикувахме. Постепенно, обаче, новината се разпространи по най-различни сайтове и интерпретирана по най-различен начин. Склонни да търсят сензация, някои колеги са написали едва ли не категорично, че Brian Johnson напуска AC/DC. Това накара наши читатели да ни пишат с въпроса истина ли е подобна раздяла... Нашият коментар е, че всичко това са предварителни приказки в условно наклонение. Ние добре помним как IRON MAIDEN съвсем официално обявиха преди около 5 лета, че няма да правят повече големи турнета, както и последвалата през миналата и тази година най-грандиозна тяхна световна обиколка. Така че - бъдете спокойни - докато AC/DC или Brian Johnson не излязат с изявление, че фронтменът напуска бандата, всичко си остава постарому.
   Независимо от бъдещото развитие на нещата, за много български фенове ще остане чудесния спомен от концерта на AC/DC в Белград на 26 май 2009-а (подробен репортаж, снимки).

AC/DC в Сърбия

още за:

Brian JohnsonAc/dc


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мъдреца 3.08.2009 22:51:22 отговори + 0 0
Анонимния, хубаво е, че сипризнаваш, че си тъпак, но аз като не съм, как очакваш да си призная? Има и такива като нас - от които тези като теб черпят мъдрост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 1.08.2009 13:43:15 отговори + 0 0
Много се кефя, когато някакъв анонимен тъпак си мисли, че всички да като него... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.08.2009 02:53:01 отговори + 0 0
Пука ми и на двама ви колко ви пука - тва за първите двама.

А относно новината... човека и да се пенсионира, оставил е достатъчно материал зад себе си, така че винаги ще го споменаваме с добро... то и Крис ДеГармо пилотира самолети днес, но, за разлика от колегата си Бурс Дикинсън, вече не се занимава с музика, още по-малко пък с метъл...

Хората да си правят каквото си искат, все ще се намерят тъпаци като мен (ха, и като вас), които ще коментират по форумите и новините... Очаквам последуващи коментари... (стига някой да не го е срам да си признае онова, което и аз си признах, ЩО Е ТО?)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 1.08.2009 00:29:53 отговори + 0 0
Успех на бандата каквото и да решат, концерта в Белград беше страхотен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.08.2009 00:24:34 отговори + 0 0
Само,че Iron Maiden не са на годините на Brian Johnson Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 31.07.2009 19:03:57 отговори + 0 0
пука ми на теб дали ти пука Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.07.2009 18:50:14 отговори + 0 0
Пука ми... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".