Броени часове до концерта на HAGGARD и EXCITER

19 ное 2008, 14:05 ч. 262 / 4 5
пред./следв.
"Art BG" разпространиха следното съобщение:

   Броени часове остават до концерта на HAGGARD и EXCITER в клуб "Blue Box" утре – 20 ноември, в който участие ще вземат още REMEMBER TWILIGHT и БАЛКАНДЖИ.
   Снощи вокалистът на EXCITER Kenny Winter пристигна в столицата, за да изтегли в новия метъл бар "The Black Lodge" имената на победителите в съвместната игра на "Арт БГ" и заведението. Петима щастливци, отговорили правилно на въпрос за EXCITER ще посетят безплатно шоуто утре. Те получиха и автограф от Kenny, както и възможността да се снимат с него за спомен.
   Днес към Kenny Winter ще се присъединят и останалите траш маниаци от EXCITER и ще посетят кръчма и клуб "Маската" в Студентски град, София. Там те ще опитат от специално приготвено за тях българско меню и ще раздават автографи на най-запалените траш фенове.
   Точно в 18 ч. утре на сцената на клуб "Blue Box" ще излязат момчетата от БАЛКАНДЖИ, които ще представят пред публика парчета от най-новия си концептуален албум, озаглавен "Змей". Той ще излезе на пазара до края на годината и ще може да бъде закупен в магазини "О.Ч.З.", "Gorgon", "The Other Side" и др. или лично от групата.
   След сета на БАЛКАНДЖИ стените на клуб "Blue Box" ще бъдат разтресени последователно от немската фолк метъл агитка REMEMBER TWILIGHT, траш ветераните от EXCITER и накрая – симфониците HAGGARD.

   Жадните си гърла след концерта метъл феновете ще могат да успокоят в клуб "The Black Lodge", където ще бъде и официалното афтърпарти на EXCITER.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 20.11.2008 17:50:54 отговори + 0 0
Снощи (18.11.2008) The Black Lodge им се скапа комп-а който печати сметките и съответно заведението затвори в 19:30.... явно са ни изгонили за да се проведе тегленето на имената.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 20.11.2008 11:42:10 отговори + 0 0
Да. Аз затова трябваше да ходя до Белград - на Терион.
Наистина е сериозно предизвикателство - залата е толкова малка, че дори Балканджи, които са точно 2 пъти по-малобройни откъм състав, ще запълнят 1/3 от мястото. А чела и цигулки изобщо не знам как ще се вместят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

doomworld 20.11.2008 10:57:48 отговори + 0 0
Haggard ще бъдат сериозно предизвикателство-не е лесно да представиш толко много артисти на сцената и всичко да ена живо,ноп с енадявам са да стане як купон.
Най-сетне за първи път в българия ще видиме истинска симфоник метъл банда на живо!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fireforfire 19.11.2008 19:23:33 отговори + 0 0
Exciter 4ever!Касапницата ще бъде невероятнааааа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodom 19.11.2008 15:57:28 отговори + 0 0
Exciter ще сцепят здраво!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".