Candice Night казва, че Ritchie Blackmore би искал да свири с DEEP PURPLE преди края им

20 дек 2017, 07:33 ч. 1653 / 1 7
пред./следв.

   Съпругата на легендарния китарист на Ritchie Blackmore Candice Night казва, че музикантът би искал да се събере с бившите си колеги от DEEP PURPLE преди групата да сложи край на съществуването си. Според нея, мъжът й няма лоши чувства към бандата и по-специално - по отношение вокалиста Ian GillanRitchie е оставил негативите в миналото и живее с настоящето. Той би искал да свири с рок динозаврите на един-два концерта преди разпадането им.

   Самият Blackmore заяви в интервю от това лято, че би направил един последен концерт с DEEP PURPLE от "носталгични подбуди". Вече втора година е факт и дългоочакваното от феновете завръщане на китариста към рока. Той реформира легендарните RAINBOW с изцяло обновен състав и изнася по няколко шоута с тях годишно. За 2018-а към момента са обявени пет концерта през април, единият от които е относително близо до страната ни - в Прага, Чехия, зала "02 Arena", на 20 април.

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ясен Матуски 10.03.2018 09:53:45 отговори + 2 0
Пичове,надявам се,че всички,които пишем тук сме върли фенове на най-великия музикант и композитор в рока-Гранд Маестро Блекмор..!?Ако не е така,моля не пишете глуписти,а си слушайте Шушана..!И аз исках,Ричи(на който съм си кръстил първородният син)да не бе спирал с рок музиката,нооо.. той все пак е човек,и има своите човешки помисли и потребности..!А,както се и видя той,каквото и да направи,го прави гениално.Така,че да му кажем едно огронно,,БЛАГОДАРЯ,,! и да се гордеем,че сме негови съвременници и сме имали удоволствието да го видим и чуем на живо,защото Гранд Маестро Ричард Харълд Блекмор,ще остане завинаги в аналите на музиката,наравно с имена,като Моцарт,Бетховен,Псганини,Шопен и Бах,чиито превлъплъщение е той,събрани в едно тяло и мозък..! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTfan 20.12.2017 14:39:31 отговори + 9 0
Струва ми се, че бъркате в коментарите по-долу. Ричи обяснява, че просто в един момент се е уморил всяка негова песен да бъде сравнявана с предишна такава на Пърпъл или Рейнбоу. И затова е решил да започне съвсем друг проект, който да няма нищо общо с предишните му групи. И Кендис не е виновна за решението му. Както казва самата тя: "Не можеш да накараш Ричи да прави каквото и да било. Просто не можеш. Той винаги си решава сам." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Drangolnik 20.12.2017 15:06:29 + 4 8
Струва ми се, че прекалено идиализираш Ричиту Има ли мъж на планетата , който да си признае че е под чехъл?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 20.12.2017 13:11:54 отговори + 6 7
Ааа, щом тази патка жена му разрешава, значи може да направи един концерт с Deep Purple. Даже тя го обявява вместо него. Имам чувството, че ако не съществуваше тя, Ричи отдавна щеше и Rainbow да е събрал, и в Deep Purple да се е върнал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.12.2017 17:24:59 + 4 0
Не зависи ли от него дали ще свири рок или средновековна музика? То може и двете... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Drangolnik 20.12.2017 09:39:30 отговори + 4 12
Работата на Ричиту май е "Иди ми, дойде ми"...къде беше досега...ама като паричките вземат да свършва така става! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 20.12.2017 12:56:35 + 8 2
Баси, това "иде ми - дойде ми". Човекът от близо четвърт век не е в тази група.
Пък за парите - бъди сигурен, че с ренесансовото си творчество вади доста добри пари и то повече, отколкото ако беше в Пърпъл.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".