Четвърти пореден "Айляк Фест" в Пловдив на 29-30 август

17 юли 2014, 11:00 ч. 580 / 9 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В последните петък и събота на август Пловдив ще приветства за четвърта година „Айляк Фест” (I Like Fest). Датите са 29-30 август 2014, а мястото е Младжеки хълм – под открито тепе. Събитието ще се проведе от 11:00 до 02:00 часа всеки ден, а музикалната програма е организирана тематично в две части – „етно айляк” и „клубен айляк”.

Хедлайнер на първата вечер са излъчените като победители на сръбския фестивал в Гуча – „Кристиан Азирович Оркестър”. Музикантите, завоювали първото място на Гуча 2013, ще пътуват до Пловдив специално за да пренесат духа на Гуча в Града на тепетата.

Участие ще вземе и популярната акустична формация Оратница, а вечерта ще бъде озвучена и от проекта на Иван Шопов – Balkansky dj set, който изследва срещата на електронния авангард с етно звуците от Балканските страни. Участие в първия ден ще вземат още Митко Таралежков + BGGZ Rubbit & Невен.
Водещото име във втората вечер е нашумялата родна хардрок банда Smallman, която ще представи аудио-визуално шоу. Тогава в купона ще се включат и рокерите Plastic Bo и група Gabana. В този ден ще се изяви на сцена и родния реге-дъб експериментатор с артистичен псевдоним Sofia Dub Club. Вечерта ще бъде завършена с двучасов дръм едн бейс сет от доайена на родната дръм енд бейс сцена – Targy от Hard Music and Sound United.

Освен музикалната програма, Айляк фестът включва още игри, работилници, пазар с ръчно изработени бижута и тематични изложби.

Билети за фестивала можете да закупите от мрежата на Eventim на цени от 10-18 лв. на предварителна продажба и 15-30 лв. в дните на събитието.

Фестивалът се провежда с подкрепата на община Пловдив.

 

още за:

I Like Fest


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


бай Хой 19.07.2014 21:03:37 отговори + 0 0
Страснни фестивали с още по-странни имена! 0.o Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Брат на ВАнко 18.07.2014 07:45:33 отговори + 0 0
Прилно им го каза,хубавото е че manowar няма кой да copy те са велики Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 17.07.2014 21:03:27 отговори + 0 0
мене пък хареесват при това много SMALLMAN кво ревете толко , не чух чак пък copy/paste да са крадяли от TOOL.Хванете и плювайте по десетките траш групи който свирят като SODOM KREATOR SEPULTURA METALLICA или SLAYER.Една по различна група да има и вие ще я посипете с редки говна...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оня от Майната 17.07.2014 20:19:39 отговори + 0 0
Айляк браааааат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Майна 17.07.2014 13:02:01 отговори + 0 0
Този оркестър е добър, но не е победител на Гуча! Не лъжете! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Еленко Триптококов 17.07.2014 12:37:35 отговори + 0 0
Тъпото знаеш ли кое е? Ако Tool наистина дойдат в БГ и надвисне опасността Smallman да ги подгряват (опасност, защото тогава съвсем ще лъсне истината за copy-paste стремежа им), но както става винаги - подгравящи ще са D2 или Аналгин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гейнърд 17.07.2014 11:33:57 отговори + 0 0
Хахахахаха:
22:00 SMALLMAN - хард рок
Евалата! Не се научихте, че стилът им е Tool-wannabe... Цък-цък-цък...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".