"Morphine Tribute" в "Маймунарника" на 18 юли

15 юли 2015, 18:43 ч. 789 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Лятото е разгара си, фестивалите подготвят трескаво програмите си, но преди всички тях концертът Morphine Tribute ще сложи своеобразното начало на музикалния сезон.

Концертът в София под надслов SexyMUSIC night e на 18.07.2015 и ще събере на една сцена Иван Гатев (вокал, китара - Контрол, Локмаруху, Musicoholic, The Number Nein), Петър Александров (ударни инструменти - ЛокМаруху, Светльо and The Legends, No more many more), Иво Иванов (бас - No more many more) и Димитър Бакърджиев (саксофон - Rebelites, Бразз Асоциация, "Нощ за сексИмузика”).

Феновете на музиката знаят, че MORPHINE е група с неповторим стил, определян като low rock. Началото е сложено през 1989 г. в Кеймбридж, където Mark Sandman, Dana Colley и Jerome Deupree сформират безкитарното трио. Две години по-късно на пазара е и първият им албум “Good”. Следват албумите “Cure for pain” и “Yes” и напълно логично идва и световният успех. Името “Моrphine” прозлиза от мита за гръцкия Бог на съня Морфей.

Групата от музиканти, котио се събират, за да направят този трибют в България ще изсвири различни парчета от творчеството на MORPHINE. И тъй като този трибют не се е случвал отдавна, за да засилим удоволствието, вечерта ще бъде специално подгрята от NACBUКTU с кавъри на Erykah Badu, Selah Sue, Jamiroqua, както и с техни авторски парчета. Това е идеална възможност да се срещнете с една нова слънчева група. Преди това ще можем да чуем и сета със секси - нощна музика на Краси Москов /Z-rock/, както и ще завършим с още един негов сет доста по-късно в нощта.

Не забравяйте, че концертът е и своеобразно warm up party за АЙЛЯК ФЕСТ 2015! Същата вечер ще разбулим и тайните около петото издание на фестивала на айляка!

Бъдете айляк, бъдете над нещата!

Очакваме ви на 18.07.2015 в Маймунарника!

 

   Билетите за събитието се разпространяват в мрежата на "Тикетпро" и са с цена 8 лв., графикът е както следва:

        Вратите отварят в 19:00

19:30 - 20:00 - DJ set Краси Москов (Z-rock)
20:00 - 21:00 - NACBUKTU
21:00 - 21:30 - DJ set Краси Москов (Z-rock)
21:30 - 23:15 - Morphine tribute
23:15 - 24:00 - DJ set Краси Москов (Z-rock)

 

 

още за:

I Like Fest


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".