Чудесно представяне на родната група LIEVEIL в конкурса "W:O:A Metal Battle"

15 сеп 2016, 10:32 ч. 1036 / 7 1
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

Българският победител от тазгодишния конкурс W:O:A Metal Battle Bulgaria, варненската група LIEVEIL, получи правата върху представянето си на Wacken Open Air 2016. На този линк: https://www.youtube.com/watch?v=Vdf7TWr717Q може да се види цялото им изпълнение от 3 август, в това число и част от представянето на групата лично от Jeff Watters (ANNIHILATOR).

LIEVEIL успяха да се преборят за правото да представят българската сцена на финала на най-престижния световен конкурс за самоиздаващи се рок и метъл групи в Германия, след като се конкурираха на финала в София с още 35 групи от цялата страна.

Вижте какво каза в тази връзка Бойко Гюров, организатор и представител на конкурса у нас, също така и член на международното жури: „Групата не успя да попадне сред първите пет, но определено се представи много достойно и остави чудесни впечатления сред всички докоснали се до тях – публика, екипи, колеги. Александър беше НЕофициално признат от колегите за най-добър барабанист на това издание. Жалко, че нямаше официален приз за това.“

Преди дни стана ясно, че у нас и следващата година ще има издание на конкурса. Предстои да бъдат съобщени подробности.

   Представянето на LIEVEIL в конкурса "W:O:A Metal Battle" може да видите и по-долу.

 

 

lieveil-waken-2016



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Vance 15.09.2016 10:39:21 отговори + 8 1
Смазващо представяне! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".