LIEVEIL с песен в компилацията на списание "Sickdrumer"

11 юни 2015, 16:27 ч. 1024 / 6 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Mетъл група LIEVEIL участва с авторско парче в компилацията на списанието "Sickdrumer" - лидер в музикалните медии на световно ниво. Варненците са първата българска група, която може да се похвали с това сериозно постижение! Обединявайки творчеството на едни от най-добрите групи на международната метъл сцена, компилацията "Brutal Beatings" представлява висше признание за качеството на бандите, чиито парчета са получили мястото си в нея. Днес една от тях е и "Horo Raised" на черноморските метъл машини.

Това международно присъствие на LIEVEIL не е единственото, което отбелязват варненците през 2015 г. След като забиха зверски в епична битка на финала на "Wacken Open Air Metal Battle of the Bands" през април в София, LIEVEIL показаха, че тяхното място е на голямата сцена сред утвърдените имена. Седмица по-късно бяха избрани за финалисти и в друг сериозен конкурс – този на "Каварна Рок Фест". Момчетата ще свирят на уникалния морски фест на 26 юни, делейки сцена със световни легенди като WITHIN TEMPTATION и TWISTED SISTER.

Седмица по-рано – на 13 юни в столичния клуб "Mixtape 5" – LIEVEIL ще запалят с мега тежки рифове и софийската сцена. Тогава ще участват във феста "Moshpit Massacre 4" отново в среща с едни от най-добрите групи в страната.

Метъл машините от Варна са предвидили да зарадват и феновете от родния си град през юли като вмъкват в програмата си и участието си на емблематичния за морската столица фест "Fun City".

 

 

liveveil

още за:

Lieveil


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dedo Undeado 12.06.2015 13:07:34 отговори + 1 0
Браво на момците, само така!!!!! Много труд, старание и хъс от тяхна страна, получават заслужено признание!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

4pm 12.06.2015 12:30:28 отговори + 2 0
Много СОЦ ми звучи написаното, но браво на бандата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".