LIEVEIL, HATE CAMPAIGN, GRIMAZE и KLADA свирят на благотворителен концерт на 22.09

12 сеп 2017, 22:21 ч. 752 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Лятото приключи, септември е факт и есента вече напомня за себе си, а българските групи започват да обявяват участията си по родните сцени. Първото такова участие за lieVeil, Hate Campaign, Grimaze и Klada ще е на една сцена и в името на благотворителна кауза – да дадат “Шанс за живота на Бориса”. Детенцето страда от рядка генетична болест още от раждането си.

Повече за борбата на смелото момиченце може да намерите тук: https://www.facebook.com/BorisaYankova/

lieVeil са death metal/thrash/progressive група, основана във Варна  Момчетата имат два  изключително силни албума зад гърба си – “Instigator” (2014) и “Automaton” (2016), участие на румънския Rockstadt Extreme Fest през 2014-та година, както и участие на Wacken Open Air през миналата година като победител на родния фестивал W:O:A Metal Battle Bulgaria.

Hate Campaign са добре позната софийска група със стотици участия на родната сцена. Песни като Awakening Pill, Zero Resistance, Pagan, Demigod (към която има и официално видео) вероятно са добре известни на родните фенове, а едноименният им албум е качествен резултат от упоритата работа на момчетата през годините.

Grimazе са groove/death metal група от София. Познати са на родните фенове с турнетата под мотото “Метъл за смет”, включващи акции по почистване на различни райони и последващи концерти в много градове в България. През 2016-та година бандата издаде едноименното си EP – “GRIMAZE”, а тази година имаха участие на фестивала Rockstadt Extreme Fest в Румъния. 

Клада/Klada са млада black metal група от София. В биографията им стоят участия като подгряваща банда на македонците Ambroz и норвежците Superlynx, както и краткосвирещ албум, който е пуснат само в youtube, но със сигурност занапред ще ги виждаме все по-често по клубовете в България. 

Дата на събитието - 22.09, мястото е добре известно - Live & Loud, начало - 20 ч.

Дарение - 6 лв.

Събитие във Facebook: https://www.facebook.com/events/308761966235153/

Това са данните за сметката, по която се набират средства за лечението на Бориса. 

ДСК Банк: BG22STSA93000013918515 
BIC: STSABGSF
PayPall: mitkova88@gmail.com 
титуляр: Румяна Валентинова Миткова

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".