Чуйте още една песен от предстоящия соло албум на Sully Erna

16 сеп 2016, 22:38 ч. 1190 / 2 3
пред./следв.

   Фронтменът на GODSMACK Sully Erna ще издаде новия си, втори самостоятелен албум, озаглавен "Hometown Life", на 30 септември. Поредната нова песен от диска, която музикантът пуска онлайн, е "Turn It Up". Може да я чуете чрез плейъра по-долу.


   Sully Erna ще изнесе самостоятелен концерт в България на 20 октомври по случай 10-ия рожден ден на радио "Z-Rock". Мястото е Зала 1 на НДК, билетите с цени от 30 до 80 лв. са в продажба в мрежата на ticketsbg.com.

 

 

още за:

Sully Erna


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 17.09.2016 13:58:10 отговори + 0 0
Аве я не ме ядосвайте с тия билети! Няма никакви проджаби. Още на 13-и, ден след обявяването на концерта, нямаше билети онлайн. Звънях на касата на Зала България и на Тикетс.БГ. И там нямало. Как става тая работа, за по-малко от 24 часа да се разпродаде концерт?! И то на Съли Ърна, дето половината селяни не са го и чували. Зала 1 на НДК разпродадена за половин ден! Това е някаква мафия, това е политика, не е концерт. Америка за България - ха-ха! Не са пуснали билети, защото са ги раздали на разни политици, съветници, посланици, журналисти и де да знам какви връзкари. Защото елитното общество не иска някой метъл, пил бира преди това отвън, да му лъха във врата на алкохол. Елитна сган! Няма ли да се намери един свестен български промоутър, който да го покани още догодина. Щом пълни зала 1 за отрицателно време, значи със сигурност концерта няма да е на загуба. Хайде не се ослушвайте, а преговаряйте с мениджмънта му още като дойде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 17.09.2016 14:01:13 + 0 0
Дори Вакен не се продава за толкова кратко време, с изключение на юбилейния, който се разпродаде за 8 часа и то "на тъмно" - без да са обявени групите. Ама това не е Вакен! Давайте билетите мафиоти!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любо 17.09.2016 12:15:32 отговори + 0 0
Е не са в продажба билетите, щото се разпродадоха. Недейте лъга хората Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".