Чуйте песен от предстоящия дебют на AEGONIA

13 фев 2014, 21:36 ч. 368 / 13 4
пред./следв.
По-долу може да чуете "The Severe Mountain" - една от 12-те песни в предстоящия дебютен албум на AEGONIA. Творбата ще носи заглавието "Забравената песен" и се записва в момента. 

още за:

Aegonia


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sd 14.02.2014 22:26:03 отговори + 0 0
Абе не е зле. Кавала е страхотен, идеално са го вързали. Продукцията не е на особено високо ниво, но нали се разбира какво свирят. Важното е, че има идея!

Иначе не мога да разбера постоянното мрънкане за акцентите. Какво пък толкова? Да не са американци хората! Половината немски и скандинавски групи дето ги слушате да не би да нямат акценти? Nightwish, Lacuna Coil, Scorpions - брутални акценти - просто не ги забелязвате защото нищо не разбирате. Българският акцент понеже си е наш и можете да го познаете и затова рипате срещу него, но със сигурност ако си отворите устата и от вашата ще излезе същия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

$$$ 14.02.2014 10:50:56 отговори + 0 0
то да беше само акцента. барабаните свирят от съседната стая и понеже стаа въпрос за планина на всичко е сложен як реверб и дилей все едно е все още 1975-а - това може би обяснява донакъде възхищението на назадничави типове като Банко от Муунтана. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dickens 14.02.2014 01:35:18 отговори + 0 0
Английският... - много зле Песента, звученето, атмосферата... всичко друго е страхотно, но този акцент направо ме отказва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 14.02.2014 01:10:05 отговори + 0 0
Много добро...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".