Догодина може да се очаква нов албум на KING DIAMOND

1 юли 2014, 09:56 ч. 250 / 2 0
пред./следв.

   В скорошно интервю легендарният датски метъл музикант King Diamond разкрива първи подробности около бъдещия нов албум на групата, носеща неговото име. Певецът казва, че дори вече има заглавие за творбата, което не иска да обяви на този етап. 58-годишният King Diamond се завърна успешно на сцената след тежка сърдечна операция през 2011 г. През 2012-а бандата подписа договор за три албума с "Metal Blade Records". В момента King Diamond строи домашно студио, в което да запише вокалите си за бъдещия диск.

 

King Diamond

още за:

King Diamond


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".