EUFOBIA, MAGNETIC и DECEPTION на сцената на "Metal Fabrica" на 18 септември

17 сеп 2020, 10:25 ч. 647 / 6 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Eufobia е банда от София, която всеки фен на по-твърдите стилове в музиката у нас, познава. Свирят дет метъл, имат голям концертен актив и три абума в историята си. Това са фактите. И още един лю-бопитен такъв: Eufobia свириха на най-големия метъл фестивал в света Wacken Open Air през 2018г. в Германия като резултат от спечелването на битката на местно ниво у нас на „Wacken Metal Batt-le“. Споделяли са сцена със завиден брой големи метъл банди и познават добре правилата в тази игра. А две от основните в нея са: без значение на размера на сцената да се раздадеш и винаги да бъдеш себе си! Групата работи по нов албум, записите са в процес и Eufobia са, както винаги, в блестяща форма, защото не спират да свирят.

Magnetic са от София и определят стила си като „nu metal/ pro-gressive, crossover“. От създаването си през 2012г. до днес бандата търпи промени в състава и напредва стъпка по стъпка с авторски парчета и концерти у нас и в Румъния и към 2020г. е менажирана по-добре и дори има свои букинг агенти за страната и чужбина. Момчетата вече са по-обиграни, предстватят на живо авторски материал с увереност. Тази увереност е затвърдена от наситената със събития за групата 2019г. Иначе в актива им като подгряваща банда за по-големи имена стоят такива като Annihilator, Harakiri For The Sky, Elvenking… Планираната концертна обиколка на Magnetic за 2020г. бе отменена заради извънредната ситуация с коронавирус, но момчетата успяха да пуснат видео към нов сингъл със заглавие „Last Moment“. Ще можете да го чуете на живо на 18 септември във „Фабрика 126“.

Deception е млада хеви/траш група от София с алтернативно грууви звучене, която има готов авторски материал, който предстои да събере в албум със заглавие „World of Blind“. Преди той официално да излезе, групата ще има взможност да представи песни от него на живо пред публиката на „фабриката“. Deception направиха концерт на 1 март и после имаха планиран такъв за 15 март, после за 18 юли, но обстоятелствата се стекоха така, че ето-вместо това тази среща ще стане факт на 18 септември. Как подготвяш почвата за дебютното си издание не е никак малък залог – това е важна крачка и старите кучета Eufobia подават ръка, а ние сме тук да подкрепим случката.

Билети:
Ранно пиле: 10.00 лв / Стандартни: 12.00 лв
Онлайн билети: https://bit.ly/MetalFactory1809
На каса: магазин "На тъмно", ул. Иван Вазов 13

Сцената на Метъл Фабрика е разполажена в двора на „Фабрика 126“, която се намира на бул. „княгиня Мария Луиза“ 126, като до входа й е спирка „Мария Луиза“ на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси номер 1 и 5 и автобуси 77, 82, 26. „Фабрика 126“ предлага градина, скътана в зеленина; новоизградена сцена на открито; зала на закрито, мърчандайз зона, барове и други допълнителни удобства, които да осигурят приятна, безопасна и без ограничения за краен час хардкор вечер. Вратите отварят в 18.00 часа.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 17.09.2020 16:09:08 отговори + 5 5
Кофти е животът на тези, които повече не харесват, отколкото харесват. Те пропускат яки концерти, защото участват групИ, които харесват и групА, която не харесват. И вместо да изпитват удоволствие от първото, се ядосват на второто. Не е ли доста тъпо това?
Иначе да - Eufobia са супер и много ще се изкефя утре!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 17.09.2020 19:37:27 + 5 2
Абе, да ти кажа не е баш тъй.
Специално в тоя случай тия не са свирили преди с Eufobia (или поне близките години). Досега Eufobia са свирили само с яки банди, ама сега стъпиха накриво и ако продължават да правят тая грешка с Magnetic 100% ще се усети в бъдеще посещаемостта.
Те си знаят най-добре де. Живи и здрави
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЛЕле 17.09.2020 13:56:59 отговори + 8 2
Верно е, че Еуфобия са супер .. младежите не ги знам, но както споменава човека с личното мнение .. тия Магнетик са ****************. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лично мнение 17.09.2020 11:00:46 отговори + 10 3
Eufobia са жестоки, Deception доста добре задават за млада банда, яка локация също, ама кой е решил да набута тия ********** Magnetic не знам.
Точно заради тях няма да посетя концерта.
Приятно на отиващите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".