Фронтменът на GODSMACK се жени

21 сеп 2009, 15:32 ч. 375 / 1 3
пред./следв.
Фронтменът на GODSMACK Sully Erna разпространи съобщение, в което се казва, че след годежа си със своята приятелка от осем години насам Jennifer Cabezon двамата ще минат венчило възможно най-скоро. Все още не е определена точна дата на сватбата, но музикантът и неговата любима са уверени, че искат да прекарат остатъка от живота си като съпруг и съпруга.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ahriman 22.09.2009 05:14:10 отговори + 0 0
Честито! Време си му беше. Няма ерген да остане. =) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Evil14 21.09.2009 17:36:19 отговори + 0 0
честито Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 21.09.2009 17:04:12 отговори + 0 0
Честито му на Съли! Да са живи и здрави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".