FYELD с два лайв клипа от "We Are Going To Мъглиж 2015"

2 дек 2015, 14:21 ч. 1588 / 5 1
пред./следв.

   Груув метъл бандата FYELD пусна за гледане онлайн две изпълнения от участието ѝ на тазгодишното издание на фестивала "We Are Going To Мъглиж". Избраните от екипа на станалото ежегодно събитие песни са добре познатите "Adrenawheel" и "U're Makin' Me Hard". Два тима са заснели сетовете на всички банди през двата фестивални дни и се очаква в следващите седмици и други участници да представят свои видеозаписи. Сред появилите се на сцената в местността "Равня" тази година бяха МЛЪК!, ABYSMATIC, DASH THE EFFORT, DOCTOR'S GOGO BAND, CENTER и др.

   В други новини, FYELD подготвят няколко концерта през януари с 40 DAYS LATER, като в два от тях ще вземат участие и перничаните от HUMANITY MAY SINK, а едновременно с това работят и по монтажа на следващия си клип "The Underdogs Anthem", режисиран от диджея на бандата Тимо Пуукко и заснет от Александър Станишев.

 



 

още за:

Fyeld


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


недокосван пубис 3.12.2015 18:06:53 отговори + 0 1
Една от най-клетите БГ групи, без съмнение. Кого ли не копираха, а фронтмен-ът им е по-добър в свиренето на въздушна китара, отколкото в каквото и да е свързано с музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".