GAMMA RAY отбелязват 30-ия си юбилей със специално онлайн шоу на 27 август

11 юли 2020, 11:57 ч. 959 / 9 3
пред./следв.

   Германските хеви/пауър метъл ветерани GAMMA RAY, водени от съоснователя на HELLOWEEN Kai Hansen, ще отбележат 30-годишнината си със специално онлайн събитие на 27 август.

   Концертът ще се проведе в зала "ISS Dome" в Дюселдорф и ще бъде излъчван в реално време с високо качество от 11 камери. Разбира се, решението за тази форма на шоу е взето заради пандемията от коронавируса. Под надслов "30 Years of Amazing Awesomeness" GAMMA RAY ще представят най-доброто от трите декади свое творчество. Може да поръчате своя билет за концерта на този адрес.

 

още за:

Gamma Ray


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Gamma 12.07.2020 11:46:07 отговори + 6 0
Бе хубаво, но да бяха помислили и за бов албум, че сме зажаднели за нова тяхна музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 12.07.2020 12:56:08 + 6 1
Е няма как докато Кай е ангажиран с Helloween. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 11.07.2020 17:57:03 отговори + 10 0
Брей, Дирк дори е с фанелка за 30 годишнината Ако не беше пандемията можеше пак да посвирят по фестивалите, като миналата година, но... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".