"Gibson" продават основната си фабрика в Мемфис

22 окт 2017, 09:32 ч. 1056 / 7 2
пред./следв.

   Една от най-известните в света марки за китари - "Gibson" - планира да продаде основната си фабрика в Мемфис, която е неин дом от 18 години насам. Производствената и офис дейност ще бъде преместена на по-малко място. "Gibson" в момента търсят новия си дом, където планират да се пренесат в срок от 18 до 24 месеца.

   В момента компанията заема само част от сградата с обща площ близо 12 000 кв. м. Очаква се цената на имота да достигне 17 млн. долара.

 

още за:

Gibson


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 25.10.2017 20:42:30 отговори + 2 0
Това е китара колкото форд мустанг е кола! Позьорите я обичат, ама нищо не става от нея и не е мръднала технологично от 10-тилетия... с изключение на падащото качество, което доста се обсъжда напоследък Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BSF 22.10.2017 19:26:56 отговори + 16 2
Фабриката в Мемфис е предимно за т.нар. hollow body китари, които се използват предимно в блуса и джаза и с малки изключения в рока (например Foo Fighters). Фабриката, произвеждаща Les Paul, SG, Explorer и т.н., които са по-често използвани в любимата музика, се намира в Нешвил.
Иначе се шуми силно около това, че Gibson е с дълг от около $500 млн, което може да доведе до продажбата на марката. Но сами са си виновни, като на върха са хора, на които не им пука за продукта, който произвеждат. Висока цена, която не оправдава очакванията и често е свързана с ниско качество. През ръцете ми са минали около 20-тина Gibson-а и само един Les Paul Standard от 2014-та мога да нарека перфектен и оправдаващ цената си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".