Paul McCartney, Slash, Brian May, Keith Richards, Mark Knopfler и др. - в кампания на "Gibson" за Украйна

12 ное 2022, 07:43 ч. 624 / 8 5
пред./следв.

   Култовата американска компания за производство на китари "Gibson" стартира нова благотворителна инициатива в помощ на пострадалите от войната в Украйна.

   Майсторите на "Gibson" са създали ограничена поръчкова серия от легендарния модел "Les Paul" с цветовете на украинското знаме. И това не е всичко - музикалните инструменти са с автографи на голям брой звезди. Сред тях са: Paul McCartney (THE BEATLES), Keith Richards и Ronnie Wood (THE ROLLING STONES), Slash, Brian May (QUEEN), Paul Weller, Mark Knopfler (DIRE STRAITS), Lzzy Hale (HALESTORM), Margo Price, Alex Lifeson (RUSH), KASABIAN, MADNESS, THE CHARLATANS, THE VACCINES, MY CHEMICAL ROMANCE, актьорът Джейсън Момоа и мн. др.

   Китарите се продават на онлайн търга "Guitars for Peace", който започна вчера и ще завърши утре, 13 ноември.

 

gibson - guitars for peace



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 12.11.2022 16:30:56 отговори + 23 11
В момента четирима смятат, че китарите трябва да са червени, със сърп и чук и подписани от Ленин и Сталин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

messi 12.11.2022 18:18:44 + 9 17
Не бе,не виждаме пречупените кръстове! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 12.11.2022 18:27:38 + 20 8
Те пречупените кръстове вече са в комплект със сърпа и чука. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixxx 13.11.2022 16:17:03 + 4 11
тоя па ...... как достигна до този извод. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 14.11.2022 09:28:58 + 9 5
Как да е стигнал? Нали руските пионки в парламента вдигнаха листчета за мир. В подкрепа на агресора. А логиката е обратната. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".