Производителите на китарите "Gibson" подадоха молба за защита от банкрут

1 май 2018, 23:02 ч. 1384 / 8 5
пред./следв.

   След няколко години, през които легендарната компания - производител на китари "Gibson Brands Inc." изпитва сериозни проблеми при изплащането на заем, от фирмата са подали документи с молба да бъдат защитени от банкрут.

   Собствениците на компанията заявяват, че биха концетрирали производството към световноизвестните марки музикални инструменти "Gibson" и "Epiphone" и реорганизирали процеса по такъв начин, че да стъпят отново на крака и да обслужват коректно задълженията си.

   През есента на миналата година стана ясно, че "Gibson" продават основната сграда на фабриката си в Мемфис и се местят на по-малко място. Това обаче явно не се е оказало достатъчно за финансово заздравяване на компанията.

 

още за:

GibsonEpiphone


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ibanez 2.05.2018 21:36:03 отговори + 3 0
Забравихте да споменете Чибанез Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дон Патрон 2.05.2018 20:05:49 отговори + 2 1
Е, какво се оказва, че всъщност за пореден път лошия мениджмънт на една компания довежда до нейния банкрут. Меринджеи, ставате само да ви загребвам с лопатата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ръш 2.05.2018 07:59:03 отговори + 4 0
С тия цени надути... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чибсън 2.05.2018 00:08:45 отговори + 8 4
Няма страшно. Китайците правят все по-добри Чибсъни от година на година.
Тези и да си заминат, човек скоро ще може да си купи Чибсън, който по нищо не отстъпва на Гибсън за една десета от цената. Както и Чендер, и Чаксън, и Чи Ес Пи, и всички други марки. Даже и сега, след смяна на електрониката, разлики почти няма. Ютуб прелива от клипове по темата...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 2.05.2018 13:12:04 + 4 0
Практически се оказа, че това, което казваш е пълна истина. Докато не сверихме истински Гибсън и китаеца, бях много скептично настроен и очаквах тотална разлика и като звук, и като усещане, но реално се оказа, че такава няма. И защо да има, като всеки знае, че всичко се прави в Китай. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".