Голяма буферна зона пред залата на "Rock The Balkans"

26 юни 2009, 18:02 ч. 304 / 4 9
пред./следв.
Ето и още информация от последния момент за предстоящия на 29 юни фестивал "Rock The Balkans":

   В деня на събитието билети ще се продават и на входа на залата без промяна на цената. За удобство на феновете ще бъде изградена голяма буферна зона около залата, където те ще могат да излизат, след като веднъж са минали през пропусквателния режим. Вътре ще се продава на корем и “Tuborg” от огромна, съвсем нова, уникална мултимедийна каравана, оборудвана със специално сценично осветление, много кранове за освежаващата напитка “Tuborg”, колони и плазми, от които ще тече тематична музка за пълен кеф!!!
   LIMP BIZKIT, SAGA и QUEENSRYCHE пристигат директно от Румъния, където предишната вечер имат общ лайв. Трите банди пътуват с найтлайнери (специални тур бусове). Турската нео метъл банда MANGA идва специално за “Rock The Balkans” в София.
   Хедлайнърите на феста LIMP BIZKIT пристигат с феноменална продукция. Американците идват у нас за първи път и то в оригинален състав. Само ден преди нашето шоу те ще забият и в Румъния, а следващата им спирка ще бъде фестивала “Volt” в Унгария.
   За престоя си в София групарите не се проявили особени капризи. Държат на чисти хавлии в съблекалните, големи огледала и пепелници, както и на приглушено осветление. Бандата ще продава оригинален мърчандайз преди и по време на шоуто си! А след като забият, ще се срещнат и с десет от своите най-запалени фенове! Естествено, за всички е загадка с какъв точно грим ще се появи на сцената в понеделник откаченият гений Wes Borland, включително и за останалите членове на бандата. Не е ясен и финалният сетлист, защото групарите го променят за всяко свое шоу.
   Прогресив легендите SAGA пък са поискали от организаторите рядко срещан инструмент – аналогов синтезатор, последно поризвеждан през 1983 г. Отделно от това и три супермощни и супермодерни синтезатора модел “Korg M3”.
   Вратите на зала Фестивална се отварят в 16:00 ч., а зоната зад залата ще бъде отцепена за бекстейдж на групите, където ще бъде изграден цял палатков лагер за рокаджиите. Там ще бъдат и техните гримьорни и офиси на придружаващите ги екипи.
   Всичките гостуващи банди ще се срещнат и с най-яките си фенове!!!
   Входът за медии ще бъде от страната на Централния вход. Ще има и специално обособен вход за инвалиди – служебният вход от страната на рампата.


   Графика за провеждане на събитието ви съобщихме тук.

още за:

Rock The Balkans


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


New Age Messiah 27.06.2009 20:49:39 отговори + 0 0
ей така между другото .. принципно не е ли работа на групата да си носи инструментите, защото това звучи абсурдно.
"Прогресив легендите SAGA пък са поискали от организаторите рядко срещан инструмент – аналогов синтезатор, последно поризвеждан през 1983 г. Отделно от това и три супермощни и супермодерни синтезатора модел “Korg M3”."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 27.06.2009 12:31:31 отговори + 0 0
Отивай си на GOD DETHRONED,къв ти е проблема.Някой да ви кара да идвате на Бизкит?Кво влизате в тея новини..Гледайте си там тру измислените банди.Аман от тъпи блекари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 27.06.2009 10:44:25 отговори + 0 0
God Dethroned са същия ден така че има алтернатива Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kiske 27.06.2009 09:58:44 отговори + 0 0
На къде отива този свят,щом SAGA и QUEENSRYCHE загряват за тези дървари LIMP BIZKIT за стоиностната музика идват лоши дни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 27.06.2009 02:42:17 отговори + 0 0
ше има ли хора на тоя концерт. помислих че и в Блу Бокс ше го сместат накрая ! аха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


boninem 26.06.2009 23:58:24 отговори + 0 0
Абе този аналогов синтезатор да не е MOOG.Че ми е интересно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Titaka 26.06.2009 21:27:55 отговори + 0 0
Аре знаем ви буферните зони Ако верно не се изложат (пак) ше бъде изненада Аз съм опимист, ама и да е преебано,поне няма да сме разочаровани толкова Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но Красив 26.06.2009 18:44:59 отговори + 0 0
"освежаващата напитка “Tuborg”"
Добре казано въпреки ,че точно аз предпочитам Ка***ица или За***ка
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 26.06.2009 18:30:52 отговори + 0 0
е**м ви и плазмите.страшен кеф ще е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".