Спечелете среща с групите на фестивала "Rock the Balkans"

19 юни 2009, 09:07 ч. 256 / 5 5
пред./следв.
Играта ни, свързана са предстоящия фестивал "Rock the Balkans", придоби нови, много по-големи измерения! Освен покана за събитието, вече може да спечелите и среща с някоя от участващите групи. Единствено от QUEENSRYCHE все още не са дали утвърдителен отговор за провеждане на "мийт енд грийт", но това вече е възможно с всички останали гостуващи банди - LIMP BIZKIT, SAGA и MANGA! Промяната при отговор на нашата загадка е съвсем малка - добавени са опции, чрез които избирате за кои точно награди желаете да участвате. Трябва да изберете поне една от възможностите. Всеки посетител на KATEHIZIS.COM, който е участвал досега само за покана, може да участва отново и да спечели някоя от срещите с групите.
   Важно - ако спечелите "мийт енд грийт", трябва да имате собствен билет за фестивала. Срещите с музикантите не дават право на безплатно присъствие на концерта. Хора, които нямат билет, няма да могат да присъстват и на мийт енд грийта.
   Промяната в играта наложи и удължаване на нейния срок. Той е вече 25 юни, което е само три дни преди събитието. Ако участвате - проверявайте редовно имейл адреса, който сте дали, за да видите евентуалното писмо за награда навреме. Имената на спечелилите ще бъдат обявени и на сайта, но ако те не отговорят своевременно на уведомлението за награда, няма да могат да се възползват от нея. Проверявайте и спам-папките на вашите пощенски кутии, защото няма гаранция как точно ще бъде третиран имейлът, с който ви съобщаваме, че печелите. Ако видите името си в списъка с наградени, но не сте получили писмо, непременно се свържете с нас възможно най-скоро.

   Очакваме ви на 29 юни на стадион "Академик" в София на първото издание на фестивала "Rock the Balkans", организиран от "Balkan Entertainment Company".


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal-core 19.06.2009 15:10:24 отговори + 0 0
DICKINSON_,ти спечели поканата за Лимп Бизкит,пък,ако Катехизис позволят,ще я откупя от теб и ще се срещна аз с тях.Поне и ти аз ще сме доволни.Ти взимаш кинти,аз се срещам с Бизкит Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 19.06.2009 13:06:41 отговори + 0 0
Почти никаква. Трябва да навиеш в малкото останало време някой да направи обратната замяна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DICKINSON_ 19.06.2009 12:53:22 отговори + 0 0
А каква в верояността, ако спечеля среща с limp bizkit а Queensryche се съгласят да дадат среща с феновете, аз просто да си заменя тази за такава с райховете. Все пак са ми едни от любимците. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 19.06.2009 11:58:39 отговори + 0 0
Абсолютно да :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.06.2009 11:57:58 отговори + 0 0
участвалите за покана от предната версия си остават в играта, нали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".