"Green Rock Concert" вместо "Green Rock Fest" в Русе на 12 септември

9 сеп 2021, 08:30 ч. 2171 / 17 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Сдружение "Грийн Рок Фест" - град Русе желае да уведоми гражданите на Русе за проведжането на рок концерт с част от младежките групи от отменения поради пандемичните условия Green Rock Fest 2021. Концертът ще се състои на 12-ти септември (неделя) в Летен театър, гр. Русе, от 18 часа.

Позволяваме си организацията на подобно събитие, тъй като на избраната локация ще има възможност за спазване на всички необходими мерки, които са разпоредени от министерството на здравеопазването и РЗИ. Входът ще бъде свободен, до изчерпване на определените места. Публиката ще може да се наслади на изпълненията на групите, Electric Roxy, Орендъ, Slipstream, Second To None, Гравитация рок и групата Jelusick от Хърватия, ръководена от талантливия певец и мултиинструменталист Дино Джелусик, наскоро избран да бъде член на легендарните Whitesnake.

Всички от екипа на сдружение "Грийн рок фест" осъзнаваме важността на провеждането на музикални и културни събития за града ни и вярваме, че с желание и дисциплина спрямо наложените мерки, можем безопасно да си подарим изживявания, които да ни зарадват и доставят приятни съвместни емоции и спомени.

Събитието ще се състои с любезното съдействие и финансова подкрепа на Община Русе и спонсори и с помощта на Военен клуб - Русе и доброволци и ще бъде първото след обновяването на летния театър в Русе.

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Седларов 9.09.2021 21:17:06 отговори + 2 0
А в Тутракан кога? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 10.09.2021 08:42:27 + 0 0
Лошо, Седларов, лошо. В Тутракан ще е друг път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Филипов 9.09.2021 20:57:42 отговори + 0 0
Естествено че на следващия ден (след Опанец) ще е в Русе. Ще има повече седящи места за пиене на бира :p Между другото и тридневният джаз фест, организиран от общината също остава. На 10 - 12. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 9.09.2021 19:44:52 отговори + 0 0
Малка промяна в името на събитието и мерките вече не важат,а? Хитро. Пишете го даже частно парти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Христо 9.09.2021 13:27:52 отговори + 1 0
В село Опанец Дино ще е на 11.09. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Япара Рок 9.09.2021 10:52:35 отговори + 1 0
И в Плевен ще има! Here I Go Again! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


??? 9.09.2021 11:18:46 + 4 1
Какво ще има? Green Rock Concert в Плевен? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".