HAGGARD обявиха заглавието на предстоящия си албум

25 дек 2011, 13:44 ч. 547 / 5 3
пред./следв.
От лагера на HAGGARD съобщават, че през 2012 г. бандата ще реализира следващия си дългосвирещ албум. Заглавието на творбата ще бъде "Grimm", а по-долу може да видите и част от проектообложката. В момента HAGGARD пишат материала за бъдещия диск и планират да влязат в студио през март, като издаването на "Grimm" може да се очаква през есента на идната година. Ще има и специална версия на албума под формата на книга с много бонуси, както и диджипак издание. Веднага след премиерата на творбата HAGGARD ще потеглят на голямо европейско турне.
Haggard - Grimm

още за:

Haggard


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Jass 27.12.2011 14:05:39 отговори + 0 0
ехх, колко време има да есента Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MichaelLeRoi 27.12.2011 07:00:21 отговори + 0 0
Че ги чекаме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

waterjess 25.12.2011 17:01:33 отговори + 0 0
Чакаме ги в България, след като запишат албума! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".