HELLOWEEN подписаха с лейбъла "RPM" за нов албум, който планират за 2025 г.

15 фев 2024, 15:43 ч. 903 / 18 3
пред./следв.

   Германските метъл легенди HELLOWEEN, които продължават дейността с олстар състава си, включващ Michael Kiske и Kai Hansen, подписаха с "Reigning Phoenix Music" ("RPM") за издаването на нов дългосвирещ албум.

   Групата ще влезе в студио през това лято, за да започне работа по творбата. Издаването ѝ се планира за 2025 г. Така новият диск ще се появи около четири години след първото едноименно издание с обединения състав на "Тиквите".

   Турнетата на HELLOWEEN в настоящия състав плюс двамата ембламатични членове на бандата жънат неизменен успех по целия свят. У нас бяхме свидетели на епичното шоу вече три пъти - през 2017 и 2022 г. в София и прези миналата година на фестивала "Midalidare - Rock in the Winde Valley".

 

helloween

още за:

Helloween


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 15.02.2024 20:41:45 отговори + 9 1
Дано дотогава излезе новият албум на GAMMA RAY, че после като започнат турнето на Х-Н край няма да има поне 2-3 години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Умен гущер 16.02.2024 08:42:21 + 6 0
Gamma Ray нещо доооста се забавиха с ваденето на нова музика. Наистина дано направят нещо по въпроса най-скоро време! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 16.02.2024 11:19:29 + 6 0
Във ФБ Кай пусна малко клипче с нова музика. Доста бие на GAMMA RAY, а и Кай пее, така че затова са ми надеждите. Освен това тази година обявиха доста концерти, най-вече в Южна Америка и Мексико, а и мини турне в Япония. А това може и да се тълкува като загрявка на феновете за нов албум Както се разбра при записите на предишния албум на Х-Н, Кай е предложил идеи, които обаче не са приети, защото "били много Гамарейски" (цитат). Та явно идеи Кай има, но май време не му достига Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".