HELLYEAH ще издадат DVD през ноември

19 окт 2007, 08:23 ч. 288 / 6 4
пред./следв.
HELLYEAH - групата, съставена от членове на MUDVAYNE, PANTERA и NOTHINGFACE, ще издаде DVD-то "Below the Belt" на 13 ноември чрез "Epic Records". То ще съдържа кадри от самото създаване на групата, първите звукозаписни сесии, материали от първото й световно турне, интервюта и др. Разбира се, музиката няма да е на заден план и ще присъства чрез концертни изпълнения и видеоклипове. Продуценти на "Below the Belt" са HELLYEAH и Ryan Ziemba.

още за:

Hellyeah


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fanatik Priest 21.10.2007 23:18:01 отговори + 0 0
Не се залъгвайте - това са "само" архивни кадри единстено за феновете им от преди 20 години, които притежават всички останали двд-та и това просто е нещо "never seen before". Нямам думи!

You Rock! ™
I Rock! ®
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mo6no 20.10.2007 00:21:29 отговори + 0 0
Каквото и да говорите те издадоха един страхотен албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 19.10.2007 18:17:07 отговори + 0 0
да бе и аз съм съгласен с това мнение,но поради уважение към вини пол,няма да ги насера Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 19.10.2007 13:58:39 отговори + 0 0
Група на 1 година да издава DVD...хахахаха...кво ли не правят хората за пари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".