Оправдаха лекаря на Paul Gray по обвиненията в непредумишлено убийство

2 май 2014, 09:09 ч. 459 / 12 4
пред./следв.

   Д-р Даниъл Болди (Daniel Baldi), лекувал басиста на SLIPKNOT Paul Gray преди смъртта му през 2010 г., който бе обвинен в непредумишлено убийство на седем свои пациенти, в т.ч. музиканта, е оправдан от съдебните заседатели след двудневни заседания. Твърдеше се, че докторът е предписвал неправилно болкоуспокоителни в големи дози на хора, пристрастени към наркотиците, което е довело до смъртта на някои от тях. Доводите на защитата са били, че никой от пациентите не е умрял от медикаментите, а фаталният изход при тях е причинен от свръхдози дрога. В хода на съдебния процес вдовицата на Paul Gray - Brenna - направи нови разкрития за последните дни на съпруга си. В тях тя обвини не само лекаря, но и останалите членове на SLIPKNOT, към които се е обърнала лично за помощ. Отговорът на музикантите е бил, че това не е тяхна работа, като Corey Taylor дори е играел голф на няколко минути път от дома на Gray, но не е пожелал да го посети и подкрепи.

Paul Gray



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


@ббб 3.05.2014 11:10:31 отговори + 0 0
Всъщност аспиринът е и болкоуспокояващо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

torment 2.05.2014 18:33:56 отговори + 0 0
Как така "anti-anxiety medication Xanax" го разбра като болкоуспокоителни ? хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ббб 2.05.2014 11:09:32 отговори + 0 0
Ако за теб аспиринът е болкоуспокоително - внимавай ти да не умреш, мислейки някое приспивателно за Витамин С. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aaa 2.05.2014 11:00:14 отговори + 0 0
Еми наиситна не може да умреш от свръх доза и да обвиняваш лекаря, който ти е предписал аспирин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".