И Eric Martin (MR. BIG) ще пее в "The Mystery Of Time" на AVANTASIA

13 яну 2013, 10:29 ч. 346 / 7 7
пред./следв.
Гостувалият нееднократно в България вокалист на MR. BIG Eric Martin е последният засега гост, който ще вземе участие в предстоящия албум на AVANTASIA "The Mystery Of Time". Досега потвърдените други имена на гост-музиканти са: Michael Kiske (UNISONIC, HELLOWEEN), Biff Byford (SAXON), Bruce Kulick (екс-KISS), Russell Gilbrook (URIAH HEEP), Arjen Lucassen (AYREON) и Ronnie Atkins (PRETTY MAIDS). Продуцент е Sascha Paeth (KAMELOT, EDGUY, EPICA, RHAPSODY), а лидерът на проекта Tobias Sammet (EDGUY) е обещал на феновете бъдещата творба да е "завръщане към корените".
Eric Martin, Sofia

още за:

AvantasiaEric Martin


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Painkiller 19.01.2013 10:14:10 отговори + 0 0
Да бе ... Дерис и Киске в един проект :Х:Х:Х
Това е повече от невъзможно ...
Иначе евала за целия състав, само, както и на всички останали, липсва Йорн
Чакаме с нетърпение албума ^^
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mrs.Pumpkin 14.01.2013 18:02:12 отговори + 0 0
Да, тука говорим за Йорн. Дано да участва, ако ли не - както казахте, има къде да го слушаме. Но най-интересно ще е да включат и Анди Дерис. Но това ще е за да няма вече от тези ''разкарайте Дерис искаме Киске'' и тем подобни тъпотий! А и най-накрая ще имаме Дерис и Киске в един проект и ще е много интересно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

робко 14.01.2013 15:23:56 отговори + 0 0
И за песните без Йорн не се притеснявай. И да не участва има къде да го слушаме - един вид и ние има какво да ядем (духовна храна ). А иначе естествено много по-хубаво ще е да участва и той. Дето се вика - колкото повече - толкова повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.01.2013 13:11:49 отговори + 0 0
Важното е, че Киске е отново тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гергана Петканска 13.01.2013 21:21:42 отговори + 0 0
Далече съм от притеснение кво ще яде...Притеснявам се за песните без него Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


робко 13.01.2013 10:53:00 отговори + 0 0
Не се притеснявай, Йорн участва в един куп проекти (да не броим соловите му албуми), така че гладен няма да остане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гергана Петканска 13.01.2013 10:43:16 отговори + 0 0
Не че нещо, ама почвам да се притеснявам, че Йорн няма да го има в тоя албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".