И OVER THE RAINBOW ще отпочинат в България след концерта си в Каварна

28 авг 2009, 11:51 ч. 445 / 10 7
пред./следв.
Подобно на DIMMU BORGIR - и OVER THE RAINBOW ще останат някой и друг ден у нас след концерта си в Каварна на 5 септември. Ето и цялото съобщение по повода, разпространено от "Joker Media":

   Легендарните музиканти от групата OVER THE RAINBOW, съставена от бивши членове на RAINBOW, ще изпълнят най-доброто от репертоара на култовата за не едно поколение, група. На 5 септември на Градския площад в Каварна, напълно безплатно родните фенове ще се срещнат с Joe Lynn Turner (вокали), Jurgen Blackmore (китара) - син на великия Ritchie Blackmore, Greg Smith (бас) и Bobby Rondinelli (ударни). Стана ясно, че на мястото на първоначално обявения Tony Carey ще застане кийбордистът Paul Morris (в RAINBOW от 1994 до 1997 г.). OVER THE RAINBOW ще видим за първи път в България благодарение на Жокер Медиа и Община Каварна.
    OVER THE RAINBOW са на мащабно европейско и руско турне от началото на тази година, като в България ще стъпят непосредствено след концерт в Румъния. От "Joker Media" уточниха, че култовите музиканти са решили да поостанат в България и след шоуто си на 5 септември. Те са изключително щастливи , че ще зарадват феновете си от градове и държави, в които никога преди не са били. В България музикантите ще направят кратка почивка преди отново да стъпят в Русия, където го очакват нови 11 концерта. В момента се уточнява пълната програма за престоя им у нас.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 4.09.2009 22:24:22 отговори + 0 0
за всички за които Джо Лин Търнър не означава нищо предлагам да послушат кондьо.
******** ((
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2009 17:18:41 отговори + 0 0
Дамата, дето искашe Джо - систър, да се грижиш за перуката му Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.08.2009 20:45:08 отговори + 0 0
Разбира се, че са легендарни, ***** (по-долу) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kiske 28.08.2009 19:04:34 отговори + 0 0
Класика!!!Класика!!!Класика!!!Тези наистина легендарни рок музиканти ще направят безплатна реклама на България и ще усетят нашето гостоприемство. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 28.08.2009 16:33:02 отговори + 0 0
Легендарните музиканти, хахахаха.
От тях Юрген определено е най-легендарен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 28.08.2009 13:53:34 отговори + 0 0
Ц, дай ми Джо Лин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.08.2009 13:02:09 отговори + 0 0
айде някоя българска Кендис да пробва да завърти главата на Юргенчо
ИСТОРИЯТА трябва да се повтаря!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".