Концерт на OVER THE RAINBOW в Каварна ще има, начало - в 21 ч.

3 сеп 2009, 13:37 ч. 465 / 9 6
пред./следв.
Във връзка с появилите се слухове за отмяна на концерта на OVER THE RAINBOW в Каварна на 5 септември, "Metal Katehizis" успя да се свърже с организаторите от "Joker Media" и да получи очакваното уверение, че шоуто ще се състои, както е предвидено. Поради известно разминаване в информацията за началния час на събитието, промоутърите уточниха и че то ще започне около 21 ч. Мястото е Централния площад в Морската рок столица на България.
   Както знаете, OVER THE RAINBOW е трибют банда на легендарните RAINBOW, в която участват вокалистът Joe Lynn Turner, музиканти от различни периоди на групата, както и синът на Ritchie Blackmore - Jurgen.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


шишо бакшишо 6.09.2009 01:49:23 отговори + 1 0
бяхме на концерта и...заради селският манталитет на организаторите много много хора не можаха да видят музикантите на сцената,защото по средата на площада имаше една камара сергии за продаване на миди4ки,риби4ки ,кебап4енца и кюфтенца,а и цяла Каварна се беше изсипала на площада просто ей така -да седне на масата и да изплющи колкото се може пове4е от горе споменатите деликатеси....срам ни беше при вида на дивата селска идилийка на фона на музиката на RAINBOW ... и накрая... Силует-ите бяха страхотни(така се свири)...п .с.-на мен пове4е ми харесаха нашите моми4ета и мом4ета-евала и благодаря Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.09.2009 21:08:26 отговори + 0 0
Там сме разбира се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 3.09.2009 20:15:16 отговори + 0 0
Ричи Блакмор ги пуска тия зловредни слухове)) Там сме, няма как! Това е Рейнбоу! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фуфи 3.09.2009 18:20:45 отговори + 0 0
и аз не бях чула такова нещо до сега. добре че не са истина защото вече съм си купила билет за влака Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.09.2009 15:29:17 отговори + 0 0
жон лорд! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


? 3.09.2009 13:58:25 отговори + 0 0
за пръв път чувам за такива слухове?! кой ги разпространява? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".