Официално е - OVER THE RAINBOW в Каварна на 5 септември

6 авг 2009, 11:13 ч. 1031 / 4 42
пред./следв.
"Joker Media" разпространиха следното съобщение:

   Легендата Joe Lynn Turner, вокал на култовата банда от средата на 70-те години RAINBOW, пристига за безплатен концерт в Каварна на 5 септември. OVER THE RAINBOW е името на последния проект на Joe Lynn Turner, който стартира през 2008 г. и с който ще видим звездата в България. OVER THE RAINBOW събира предимно бивши музиканти, свирили в един или друг период от съществуването на групата RAINBOW. В Каварна заедно с вокалът Joe Lynn Turner пристигат още Tony Carey (кийборд), Bobby Rondinelli (ударни) и Greg Smith (бас), а до тях на сцената ще стъпи и синът на основателя на RAINBOW - Ritchie Blackmore – Jurgen Blackmore (китара). Концертът се организира от "Joker Media" и Община Каварна и ще се състои на Градския площад.
   С над 30 годишна музикална кариера и повече от 60 записани албума, името на Joe Lynn Turner се свързва най-силно с иконата Ritchie Blackmore и участието му в бандите RAINBOW и DEEP PURPLE. Той е вокал на RAINBOW в периода 1980-1984-а, когато бандата вече е набрала скорост и е супер успешна в Европа и Япония. Присъединяването на Joe Lynn Turner към групата повлиява изключително добре за успеха й и в Съединените Щати. С идването му песните им буквално се изстрелват в първите позиции на музикалните класации, а с неговия глас са записани три от най-успешните албуми на RAINBOW – "Difficult to Cure", "Straight Between the Eyes" и "Bent Out of Shape". След разпадането на бандата през 1984 г. Joe Lynn Turner записва соло албум - "Rescue You", продуциран лично от продуцента на QUEEN. През 1988 г. се включва в Yngwie Malmsteen's Rising Force и участва в супер успешния албум "Odyssey". През 1989 г. напуска, за да работи отново с Ritchie Blackmore и да заеме мястото на Ian Gillan в DEEP PURPLE. С тях записва също един албум - "Slaves & Masters", след което се оттегля. През годините Joe Lynn Turner насочва вниманието си върху самостоятелни проекти и работи с различни музиканти. Най-известни от тях са Glenn Hughes, Billy Joel, Cher, Brian Johnson (AC/DC), Mick Jones (FOREIGNER), Michael Bolton и българина Николо Коцев.    Joe Lynn Turner заедно с Ritchie Blackmore са автори на един от най-големите хитове на RAINBOW – "Sreet of Dreams". Бандата има записани повече от 20 албума (пет златни и четири сребърни), седем от тях в "Billboard Hot 100" и шест в "Top 75 UK songs". OVER THE RAINBOW в момента са на турне в Бразилия, а през м. юли прекосиха Съединените Щати с вечните си хитове. В началото на годината турнето им премина през Русия и бившите съветски републики, като ще се повтори тази есен, поради огромния интерес. Култовите музиканти ще видим и чуем в Каварна на 5 септември, в пълният им блясък!


Коментари   (42)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


metallo 7.11.2010 16:06:06 отговори + 0 0
http://www.facebook.com/photo.php?pid=204286&l=39384ef2ff&id=100001116063410 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но Красив 6.09.2009 00:30:05 отговори + 0 0
ДАМИ И ГОСПОДА МОЛЯ ЗА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ
ЕЙ СЕГА СЕ ВРЪЩАМ ОТ КАВАРНА
Концерта беше СТРАХОТЕН и не защото беше безплатен гарантирам Ви ,че единственната разлика между евентуален концерт на Rainbow и този който изживях преди един час е ,че този на Rainbow би бил на стадиона и би бил платен БРОЯТ НА ФЕНОВЕТЕ ЩЕ Е СЪЩИЯ ЗАЩОТО ДНЕШНИЯ КОНЦЕРТ БЕ БЕЗПЛАТЕН И ГАРАНТИРАМ ПОНЕ 3000-4000 души бяха около сцената...Нещо повече имаше много хора зад самата сцена всичко бе претъпкано със сигурност не съм бил на по нагъчкан(да няма място да дишаш) концерт на площада в Каварна...Като бонус ще добавя ,че самата група са стра6но яки хора и не веднъж се посмяхме с тях който е изпуснал да се надява наиситна да дойдат пак както обещаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bondo 2.09.2009 08:52:31 отговори + 0 0
Абе с приятелите ми се готвиме да тръгваме от София.Но в абв-то,че го били отлагали не вярвам на това ,ма се пак повлия на нагласата ми! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hard Rock 24.08.2009 22:33:01 отговори + 0 0
Тези групи никога няма да остареят!Винаги ще се слушат, винаги ще са велики и съответно винаги актуални.ВИНАГИ ще имат фенове.Искам да спомена, че аз съм 96 набор и слушам Рейнбоу от 3годишна, тъй че на концерта няма да има само "каварненски баби".Старите групи имат и млади фенове!И на който не му харесват групата, феновете, сцената и не знам си още какво да не идва и ако може да не дава излишни мнения! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hard Rock 24.08.2009 22:04:49 отговори + 0 0
Там съм!Мечтая да отида на концерт на Рейнбоу от много години.Сега, макар и без Ричи, имам възможността да ги видя!Страхотно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


White 23.08.2009 13:16:00 отговори + 0 0
Това с "актуалните" групи все още не мога да го разбера... Всъщност какво имате предвид? "Пенсиите" (както вие ги наричате) пълнят стадиони по целия свят, а тези така почитани от вас, "модерните" типове и мрънкачите, не събират повече от 5000 души... Прекия смисъл на "актуалността" май не е точно такъв, а? Пък и ако тази година и миналата се оплачете от ниско посещение на най-различни групи във всякакъв жанр, не знам къде другаде може да отидете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 20.08.2009 15:57:22 отговори + 0 0
Black, а как да ги наричаме блекаджиите? Да не би да не се държат като малоумни, ненормалници и да не изброяваш епитети? За какъв дявол изобщо се заяждат? Какво се опитват да постигнат с мрънканията си за актуални групи? А това с "къде бяхте през..." е направо жалко. Ако помислиш малко, може би ще се сетиш, че да даваш пример с концерт от преди ДВАНАЙСЕТ ГОДИНИ не е много удачно - най-малкото защото голяма част от сегашните почитатели на метъла в цялост и особено на по-екстремните жанрове тогава са били в прогимназията. Или пък защото за дванайсет години се случва толкова много, толкова неща се променят, че... Сам си си го написал. Всяко нещо търпи развитие. Ето, аз през 1997 година не съм мръзнел в очакване на Whitesnake, защото тогава нито съм ги харесвал, нито съм бил достатъчно голям, за да посещавам концерти - бил съм на единайсет, все пак.

А, да. Не познавам нито един човек, който някога да е бил истински фен на Дио и сега да слуша предимно блек. Нито един.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black 19.08.2009 23:28:02 отговори + 0 0
За съжаление доста хора тук са нарекли дет и блек феновете малоумни, ненормалници и да не изброявам епитети. Е да сега слушам Блек и ходя предимно по такива концерти.
Но я ми кажете колко от вас защитници на класическия рок, които си позволявате и да обиждате бяхте през 1997 година пред хотел "Кемпински" в очакване на Уайтснейк!? Колко от вас мръзнаха след това пред зимния дворец за да чуят поне отвън концерта, понеже билетите бяха недостатъчни!?
Колко от вас са били на първия концерт на Рони Джеймс Дио в София!?Защото ние бяхме много, а голяма част от нас сега слушат предимно Блек!
Е сега ходя на групи като Боргир, и да ви кажа ако след 20 години все още ги има и започнат да ги канят през няколко месеца, както се случва с класическите великани. Бъдете сигурни - няма да отида!
Защо не искате да приемете, че всяко нещо търпи развитие. Да класическата музика, само че и Моцарт е бил заклеймяван като прекалено модерен за времето си, на Равел са се присмивалии откровено, за Вагнер да не говорим.
Не съм против никой стил в рока и метъла, слушам тая музика от 20 години и винаги ми е било крайно непонятно това заяждане между фенове на различни подстилове!Да не говорим за откровените обиди?!
Нали всички сме в един кюп по дяволите........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eat u alive 19.08.2009 13:23:17 отговори + 0 0
То като цяло е супернеадекватно да плюеш по дадени група или музика. В крайна сметка хора различни, вкусове всякакви... Мен Димму Боргир ме е страх от тях и имам чувството, че докато пее вокалистът всъщност повръща, ама хората им се кефят и са събрали 2000 фена в Каварна, сега какво да кажа, че тия 2000 човека са малоумни идиоти ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Classic Rock 17.08.2009 09:15:45 отговори + 0 0
Все пак феновете на рока мй са повече от ревльовците. Това ме радва - по 1-2-ма рeвльовци в тема се понасят, даже носят късмет.
Long Live Rock 'N' Roll!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Влади 14.08.2009 21:21:58 отговори + 0 0
Все пак това са велики хора,свирили в Рейнбоу и аман от мрънкачи,на който не му харесва да неидва!!!За всички има концерти,аз немога да ви разбера.Като искате Блек помии отидете на Димо ли кви бяха там,който иска нещо класическо което се слуша от всеки,не само от една малка част ненормалници ще отиде на този концерт!!!А пък аз не съм против нито концертите на Блек групите,нито концертите на Мадона и Депеш Мод,просто който квото му харесва това ще слуша и на такива концерти ще ходи и стига глупави коментари от рода на това са остарели групи.За мен това е твърде смешно да слушам такива тъпи коментари!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rockboy 13.08.2009 13:24:42 отговори + 0 0
Джо Лин Търнър и Боби Рондинели и другите от старото Рейнбоу на Ричи са о кей да ги слушаме в Каварна.Чалга ис дет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eat u alive 11.08.2009 23:54:20 отговори + 0 0
Факт е, че в България се организират безумни "фестивали" и цените са "европейски", а организацията безумна. Не забравяйте къде живеем. Да се бяхте родили в Германия и щяхте да си слушате всички актуални групи на един фестивал. При това нямаше да ви се налага едвам едвам да си спестявате от заплатката, за да си купите билет. В тая проста държава, трябва да се радваме, когато някой прави нещо, не да го плюем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фуфи 8.08.2009 22:40:41 отговори + 0 0
Абе на повечето ви трябват лекарства xD
Който не го кефи да не ходи. Толкова ли е трудно? Ей ви сега в Каварна на 15, ей ви Бургас и я гледайте колко още концерти предстоят! Няма за какво да мрънкате. Нали все пак трябва да има за всеки по нещо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 8.08.2009 20:23:20 отговори + 0 0
според мен е предлено ясно, че мрънкането е есрещу какненето на едни и същи персони, които дори не правят собствена музика, а изпълняват песни на банди, в които някога са били...
иначе относно стари и нови банди - все пак има траш тил дет...а наистина, на кой не му изнася, да ходи на вакен или рок ам ринг...наситна вече не е толкова скъпо да се отиде на такъв фестивал...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Classic Rock 8.08.2009 17:14:41 отговори + 0 0
Да бе, голямо реване. Уааааааа, майчице, помощ, защо тоя лошия кмет е поканил тая група? Ми тая група му харесва, нея е поканил. Като не ви харесва, поканете си друга, бе! На мен ми харесва и ще отида с удоволствие на концерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 8.08.2009 12:38:50 отговори + 0 0
Ако малоумното мрънкане беше професия, половината драскачи тук щяха да са написали учебника.

Към всички мрънкачи:
Какво, да му се не знае, ви пречи, че тази група ще идва? Никой не ви гарантира, че ако не бяха те, щеше да е нещо, хм, актуално - каквото и да значи това, `щото стадионите се пълнят все от изпълнители с 20+ години история.

А, да, кого го грее какво е на големите европейски фестивали? Или някъде прочетохте, че концертът е фестивал, или??? Това е безплатен концерт в Каварна, ****, изобщо няма място за сравнение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 8.08.2009 10:18:24 отговори + 0 0
аз пък отварям лайн ъпа на един от големите европесйки феситвали (250 000 за трите му дни) и гледам следните банди:

много от тях не ми говорят нищо, ама металика, машин хед, тривиум, фейт,мастодон, дистърбъд, диму...говорят достатъчно...за кажа - ей това е фестивал еба си!

23.30 - 01.30 Metallica
21.45 - 23.00 Slipknot
20.05 - 21.15 Mastodon
18.30 - 19.35 Disturbed
17.05 - 18.00 Black Stone Cherry
15.45 - 16.35 Caliban
14.40 - 15.15 Sonic Syndicate
13.45 - 14.15 Drumatical Theatre
13.00 - 13.25 Xenesthis
22.30 - 0.00 Nine Inch Nails
20.40 - 22.00 Faith No More
19.00 - 20.10 Gogol Bordello
17.30 - 18.30 Sunrise Avenue
16.10 - 17.00 The Gaslight Anthem
14.55 - 15.40 The Living End
13.50 - 14.30 Julia
13.00 - 13.25 The Temper Trap
12.15 - 12.40 Rolo Tomassi
23.30 - 1.30 Placebo
21.45 - 23.00 Kaiser Chiefs
20.05 - 21.15 Chris Cornell
18.30 - 19.35 Staind
17.05 - 18.00 Dredg
15.45 - 16.35 Lacuna Coil
14.40 - 15.15 Expatriate
13.45 - 14.15 he Durango Riot
13.00 - 13.25 No Head On My Shoulders
22.50 - 0.20 In Extremo
21.05 - 22.20 Chickenfoot
19.25 - 20.35 Killswitch Engage
17.50 - 18. 55 Monster Magnet
16.25 - 17.20 All That Remains
15.05 - 15.55 Dir En Grey
13.55 - 14.35 Atrocity
13.00 - 13.30 Eisbrecher
12.15 - 12.40 Centao
23.00 - 1.00 Die Toten Hosen
21.15 - 22.30 Limp Bizkit
19.35 - 20.45 Guano Apes
18.00 - 19.05 Madsen
16.35 - 17.30 Less Than Jake
15.15 - 16.05 Duff Mc Kagan's Loaded
14.10 - 14.45 3 Feet Smaller
13.15 - 13.45 Kilians
12.30 - 12. 55 Zeronic
22.45 - 0.15 Machine Head
21.00 - 22.15 Dimmu Borgir
19.20 - 20. 30 Trivium
17.45 - 18.50 Static X
16.20 - 17.15 Sevendust
15.00 - 15.50 Bring Me The Horizon
13.50 - 14. 30 August Burns Red
13.00 - 13.30 And So I Watch You From Afar
12.15 - 12. 40 Kontrust
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rhapsody of Fire 7.08.2009 16:09:04 отговори + 0 0
И аз се присъединявам към мнението на Classic Rock - който иска-да ходи. Аз лично ако мога, ще отида, но на 29.08. нямам намерение да ходя на концерта на Madona, въпреки, че съм от София. Но и за секунда не ми е минало през акъла да плюя по нея или по-нейните фенове. Дано стадиона е пълен и да стане хубаво шоу. Едно е важно- да има избор и всеки да посещава тези концерти, които са му по душа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Classic Rock 7.08.2009 13:29:15 отговори + 0 0
Понеже станахме много анонимните, аз (2009-08-07 09:08:31) ще си сложа едно никче. Felly, добре ли си братче? Ето, отварям страницата на някой произволно взет голям европейски рок-фестивал (падна се късметът на Sweden Rock Festival). Какво да видя - в тазгодишното издение са участвали и Over The Rainbow, и Uriah Heep, и UFO, и Heaven and Hell. Да не се беше изказвал неподготвен, а? Това, че ти не уважаваш старите рокгрупи, не значи, че по света не ги уважават. И щом правиш явления с 30-40 годишна давност неактуални - какво остава тогава за Моцарт и Бетовен? Добре, че в изминалите векове не е имало хора като теб, иначе нямаше да знаем за тях. И забележи, аз не отричам всичко ново, аз приветствам всякакви рокконцерти. Не приписвай своите качества на околните. Вярно че има свобода на ссловото, и всеки може да си мрънка колкото си иска, но пък и аз имам право да кажа, че ми е омръзнало от мрънкането на такива като теб. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.08.2009 13:05:30 отговори + 0 0
Не съм нито "die hard" фен, нито се ограничавам до даден стил - музика да е, хубава да е, няма проблеми. Следователно не отричам нищо ново и въобще не ми пречи да се канят "актуални" групи, както споменях - щом това се слуша, не искам да променям мнението на хората, все пак и между "актуалните" групи, има някоя която да ми харесва, не говорим само за извратеняшките мазнотии и пози на разни блек метълчета. Но идеята на последния ми пост беше по темата(а сега твърде много я отклонихме) и исках всъщност да попитам защо по-дяволите се заяждат?! Какво печелят от това, освен да губят време, с което можеше да се свърши друга по-полезна работа??
Човека след мен много правилно се изказа: "Пичове, аз не се ядосвам, когато поканят някоя от вашите многобройни неизвестни групички - просто не ходя на концерта. Вземете и вие да правите така, а?" С това мисля и аз да завърша поредния си пост. Другия път ще те помоля да пишеш по-кратко и ако не, то поне по-смислено и подредено.
Поздрави!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 7.08.2009 12:20:52 отговори + 0 0
Браво, Felly - най-сетне едно интелигентно мнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 7.08.2009 11:24:13 отговори + 0 0
Последни анонимнико, ти у ред ли си? Нали се сещаш, че тези групи ги кани въпросния кмет и ви свирят на мегдана без пари, точно защото НЕ са актуални, НЕ са (вече) велики и са доста евтини откъм хонорар. А това кои са еднодневки и кои не-само времето ще покаже. Преди 40 год. сигурно и за любимите ви Юрая Хийп са си мислили така, но ето още са наоколо, макар и принизили се до Джулайското утро на Камен бряг (поне някои от тях). Лошо няма! То, лошото, идва, когато такива die hard и праволинейни фенове на мухлясалия рок (това го казвам с добри чувства и известна носталгия, тъй като аз лично съм "прослушал" тази музика именно с Юрая Хийп, Дио, Пърпъл и Скорпионс)отричат всичко ново и смятат, че през последните 40 години единствено значимите неща, случили се в рок музиката, са поредните албуми на класиците на рока от '60-те и '70-те + невероятните Ахат и хита "Златна рибка хванах" на Б.Т.Р.
Позволете ми да не се съглася с вас и също така да смятам, че неслушайки ежедневно албума "Long Live Rock 'n' Roll" на Rainbow, примерно, имам известно количество алтернативи освен тази да слушам Азис тогава.
И тъй като някои от вас се терзаят и недоумяват кои групи могат да бъдат наречени актуални, ако не тези, които са спиритуално вече свързани с Каварна, г-н Цонев и приятелката му с цигара г-н Слабаков (Интелектуалец!?), то нека чекнат (поздрави на админа :-)!) афишите на някои от актуалните европейски фестивали. По мое скромно мнение т.нар. Калиакра Рок Фест не е в тази категория, въпреки присъствието на Cynic.
Със здраве! Забавлявайте се на 05 септември-искрено! И помнете, че живеем в страна, уважаваща правото на свободно мнение. А аз лично ще проверя Faith No More дали са още актуални и ако не са ще ходя да си е** пут**** лел*н* и да слушам Азис. Опс, той май и той не е от най-актуалните, та с ваше позволение, може и Андреа да слушам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.08.2009 09:08:31 отговори + 0 0
Да бе, прав е колегата по-долу, освен кметът да вземе да покани Азис, при всички случаи ще се съберат повече хора, отколкото ако покани някоя от "актуалните" групи-еднодневки. Разбирам, че някои дребни душици ги е яд, че техните любимци никога нама да имат успеха на великите рокгрупи от миналото, но такива са реалностите. Пичове, аз не се ядосвам, когато поканят някоя от вашите многобройни неизвестни групички - просто не ходя на концерта. Вземете и вие да правите така, а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2009 20:16:48 отговори + 0 0
На градския площад от колко часа? Да съобразим пътуването от София. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.08.2009 19:42:30 отговори + 0 0
За какви актуални групи говориш бе човек, все едно говориш за чалга певици?! "Коя?! Спаска ли, мъни я тая тя вечи ней мудерна, има по-нови и готени... - казала Силвитууу и са вазмутила ут нейната приятелка" И на мен примерно ми е дошло до гуша от "актуални" величия, разбирай дет-блек-грайнд метъл мазни шитни, ама щом това им се слуша на хората, не мога и не искам да им променя мнението, просто защото ще изглеждам смешен. ЗА ВСЕКИ СТИЛ ИМА ПОЧИТАТЕЛИ. Това не знам за кой път го казвам. Дразня се, че има все още разни типове нищопрайковци, вместо да си върши работата, седнал да се заяжда... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 6.08.2009 19:16:45 отговори + 0 0
това че няма да ходим не пречи да се изкажа че ми е писнало от застаряващи рок величия+БТР и подобните за които очевидно само на шепа хора тук и каварненските баби им е зор за тях.

"Култовите музиканти ще видим и чуем в Каварна на 5 септември, в пълният им блясък! "...леле мале, стра ме е!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Demon 6.08.2009 17:12:52 отговори + 0 0
Ей, големи мрънкала има бе. Някой да ви бие да ходите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asparuh 6.08.2009 16:09:31 отговори + 0 0
Едни и същи застарели,застаряващи,залезли и залязващи или пък преминали земита си изпълнители ни зариват...
Добре,че поне Боргир идват
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2009 15:21:08 отговори + 0 0
те и Оувър Дъ Найтуиш беха тука и пак идат )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.08.2009 15:13:29 отговори + 0 0
айде ве кога ще доведете морбид анал фог! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2009 15:03:48 отговори + 0 0
е да бяха ти поканили Анаал Натракх щехте да сте 1 човека Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2009 14:59:43 отговори + 0 0
като гледам 3-ма човека ще сте там.скукааааааааааааааааа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 6.08.2009 14:49:16 отговори + 0 0
"OVER THE RAINBOW в момента са на турне в Бразилия, а през м. юли прекосиха Съединените Щати с вечните си хитове"

За чии вечни хитове става дума ? То е ясно че OVER THE RAINBOW хитове нямат, още по-малко пък вечни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

явор 6.08.2009 14:44:04 отговори + 0 0
100% сме там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


eddie 6.08.2009 14:42:58 отговори + 0 0
Браво на Цонко!
Там сме!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2009 14:24:55 отговори + 0 0
Звездиииииииииииии! искам Звезди и Нуфри! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2009 13:53:07 отговори + 0 0
Актуално: Юрая Хийп, БТР, Глен Хюз, Звезди и Ахат...такива работи...хахаха, колко сте зле! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 6.08.2009 13:34:42 отговори + 0 0
Анонимен - предложи нещо актуално? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2009 12:32:34 отговори + 0 0
До колкото знам Tony Carey не е вече в групата. Сега е Paul Morris Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Влади 6.08.2009 12:29:32 отговори + 0 0
Това трябваше да се чуе-вече е официално,там сме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2009 11:33:40 отговори + 0 0
Как не покани нещо актуално този кмет бееееее!?!
Иначе на феновете на певеца-честито!
Как да няма фенове!? Има!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".