Ian Gillan не счита Mk III-състава за истински DEEP PURPLE

15 яну 2009, 17:41 ч. 846 / 3 10
пред./следв.
Във връзка със скорошните слухове за DEEP PURPLE Mk III реюниън, класическият вокалист на групата Ian Gillan разказва следното в последния брой на списание "Classic Rock":

   Не съм слушал никога записите на DEEP PURPLE Mk III. Как се казваха те? "Burn" и... "Strongbow", така ли беше? Не ме интересуват. Това е като да видиш приятелката си с друг мъж. Що се отнася до Mk IV (съставът, в който Tommy Bolin заменя Ritchie Blackmore) - слушал съм техния албум "Come Taste The Band" [1975] и за мен това не е PURPLE. Нямам проблем с техните изпълнения, просто не смятам, че това изобщо е DEEP PURPLE. Glenn Hughes е един от най-големите естествени таланти, но и до днес той копира Stevie Wonder, така че не мога да го нарека с чиста съвест член на DEEP PURPLE. В Mk III и IV има много талант, но знаете - може да похарчите 100 милиона за футболисти и пак няма гаранция, че ще имате добър отбор.

още за:

Deep PurpleIan Gillan


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хехе 26.01.2009 23:13:07 отговори + 0 0
единствения проблем на пърпъл днес е морз. де да можеше днес с тях да бъде Tоми Болин... а Гилън... ми той винаги си се изхвърля така, май е забравил първите му солови албуми, страхотни, наистина, ама и те са фънк-рок-джаз, като come taste the band. тоя Томи Болин е, такъв китарист им требва на пърпъл и ще са пример, как една група може да не остарява. откъде го извлекоха тоя механичен виртуоз, бил 5г. номер едно в класацийте за китаристи, чудо голямо. едно соло, свирено в 100 различни песни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 16.01.2009 10:33:12 отговори + 0 1
Това, че Гилън го казва това постоянно значи, че човека си има мнение и държи на него. Защо трябва да казва нещо ново? Това е позиция. Колкото до оригиналния състав - да, и за мен това са Гилън, Блекмор, Пейс, Лорд и Глоувър. Харесвам Пърпъл с Ковърдейл, дори и с Джо Лин Търнър, но Гилън е истинския Пърпъл. Пърпъл в сегашния си вид са приятна група, но не са "онази" група, която изсвири навремето "Highway Star". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 15.01.2009 22:37:18 отговори + 0 0
това интервю Гилън го е давал много одавна ... какво само си повтарят старите реплики (визирам че никога не е слушал Бърн и Стормбрингер, защото било все едно да гледа бившата си с друг в леглото) ...
Нещо като Гловър който от незнам колко години все разправя че са Underground група, и има тенденция да не се харесват, а не такава да се харесват ... и го повтаря във всеки 4 от 5 интервюта от едно 20 години насам ...
толкоз ли не може да кажат нещо ново?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 15.01.2009 22:31:02 отговори + 0 0
Най-добре ще е нито МК4 да се събират, нито Deep Purple в сегашния си вид да съществува! Изпята песен, отдаааавна изпята! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sailing Ships 15.01.2009 21:52:09 отговори + 0 0
David Coverdale е колеблив във височините в последните няколко години. Физиология. Съгласен съм, че за тях пасва най-добре Hughes, както и с това, че подобно събиране ще отвее много надалеч сегашния състава на Deep Purple. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.01.2009 21:34:50 отговори + 0 0
Blackiel, не е вярно, че е слабо място Ковърдейл. Високите му ги няма, но нали за това е Хюз. А диапазонът, който е използвал, докато е бил в Пърпъл, си е на мястото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 15.01.2009 20:36:41 отговори + 0 0
Е да ама ако този Mk lll се събере ще отвее сегашния състав на Пърпъл. Единственото им слабо място ще е Ковърдейл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.01.2009 20:29:17 отговори + 0 0
Задник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

blackers 15.01.2009 19:13:22 отговори + 0 0
И аз не го считам за истински Пърпъл. Истинския Пърпъл са Гилан, Блекмор, Лорд, Пейс, Глоувър! Или по друг начин казано Deep Purple Mark II Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.01.2009 17:43:48 отговори + 0 0
с други думи - видял е приятелката си в леглото с друг мъж, но не смята, че това което са правили те е истински секс
Гилан е ЩАСТЛИВ ЧОВЕК!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".