Ангажиментите с MASTERPLAN карат Rick Altzi да напусне THUNDERSTONE

1 авг 2013, 01:00 ч. 661 / 5 6
пред./следв.
THUNDERSTONE обявиха раздялата си с присъединилия се през 2009 г. към групата вокалист Rick Altzi. От края на миналата година Altzi е фронтмен на MASTERPLAN и ангажиментите му с тази банда са причина за напускането му. Вече бившите му колеги му желаят всичко най-добро. В други новини, неотдавна THUNDERSTONE са се разделили и с барабаниста Mirka Rantanen.
MASTERPLAN
Rick Altzi (в средата) с MASTERPLAN


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 28.08.2013 17:17:40 отговори + 0 0
Само дето Ланде става толкова известен благодарение на Masterplan /Grapow/. И албумите на тиквите с Грапов са много по-яки от тези с новите момченца...А Киске изобщо не трябваше да го изритват, шото тоя Дерис изобщо не пасна на тая банда и я развали.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eagle fly free 1.08.2013 22:52:02 отговори + 0 0
Да, това е положението! Бавно и полека този музикант (Roland Grapow)и група (Masterplan)отиват в забвение! Този посредствен китарист трябваще да бъде изритан от Helloween заедно с Киске през 1993! Най-силното му и стойностно участие се казва Chameleon! Всичко останало с него е тра-ла-ла! Този Роланд го интересува само шума на парите...колко свирки направи на Йорн...и всичко напразно! Стана популярен (за Роланд ми е думата)благодарение на Helloween! Това е истината за този посредствен китарист! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Crimson rider 1.08.2013 18:20:39 отговори + 0 0
И за следващия албум като се върне Бог Ланде Алци напуска и Masterplan Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.08.2013 16:36:32 отговори + 0 0
Рик Алци принуждава ангажиментите да напуснат Thunderstone Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.08.2013 09:38:23 отговори + 0 0
и At Vance Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


force 1.08.2013 01:24:58 отговори + 0 0
Чудесно! Айде сега да напусне и MASTERPLAN! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".