Информация за втория поред "Синдикат", организиран от "Gorgon" и FAULT

30 мар 2010, 08:34 ч. 270 / 5 4
пред./следв.
Следва по-пълна информация за втория пореден "Синдикат", организиран от "Gorgon" и група FAULT, който тази година ще се състои в една вечер на 18 април на същото място като първото си издание - клуб "Fans" в София. Началото е насрочено за 20:30 ч., входът ще струва 6 лв., а един след друг на сцената ще излязат: MOKUSHI - повлиян от манга-културата хард техно/габа/индъстриъл проект на Симеон Дотков от ANIMASSACRE; SHRINE - известният дарк/ембиънт проект на Христо Господинов; абсолютните дебютанти INFECTION и, разбира се - FAULT. Компания ще им прави DJ Will. Ето и плаката на събитието:


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Йонас 30.03.2010 12:12:54 отговори + 0 0
Най-много се радвам, че ще има Shrine :-)
И Fault, де, хубаво :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Envy 30.03.2010 09:29:15 отговори + 0 0
Fault газят и рулират, DJ Will пуска зверщини! Там сме, оф корс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2010 08:58:55 отговори + 0 0
емо сепаревски отсякъде Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 30.03.2010 08:49:20 отговори + 0 0
Задължителео сме там, миналата година се получи адски добро! ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".