Излезе дебютният албум на PAINOUT

8 юни 2015, 11:18 ч. 659 / 6 0
пред./следв.

   Варненската алтернатив/прог метъл група PAINOUT съобщава, че от днес, 8 юни, дебютният албум на групата вече е в продажба. Възможностите, които музикантите предлагат за поръчка на първия си официален запис, са за физическо и дигитално издание на диска. Физическото издание представлява диджипак (снимка можете да видите по-долу), който съдържа и една бонус песен - "Кадрил" - единственото парче на PAINOUT на български език. Засега вариантът да се сдобиете с диска е само чрез директна поръчка от групата, което може да стане или с лично съобщение на официалната Facebook-страница на PAINOUT (facebook.com/painout.band), или чрез e-mail на painout.band@gmail.com. Цената на диска е 10 лв.

   За любителите на различните дигитални формати групата предлага възможност за поръчка от "Amazon", "Google Play" и "CDBaby", като цената варира в зависимост от предпочитания онлайн магазин. Към настоящия момент дебютът вече е наличен и в "Spotify", което означава, че всички песни могат да бъдат слушани от всеки ползвател на услугата.

   От PAINOUT обещават, че скоро ще бъдат добавени и други варианти за покупка и на двете версии на албума. По случай официалното му издаване групата е публикувала в YouTube канала си още една песен от диска - "Weed".

 

 

още за:

Painout


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".