JEREMY? тръгват на европейско турне през този месец

1 ное 2017, 07:05 ч. 590 / 6 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

JEREMY? се отправят на концертно турне извън България, което ще обхване четири държави за целия месец ноември. Музикантите ще посетят 11 града в Германия, Англия, Ирландия и Шотландия. По хронологичен ред - Кьолн, Берлин, Хамбург, Франкфурт, Мюнхен, Дъблин, Ливърпул, Уъркингтън, Глазгоу, Брайтън и Лондон. Почти във всеки един от клубовете българската група ще бъде подкрепена от местни банди - като вече са ясни немските Foxy Mood, Soledown, Casual Fridays, Zebrathought, шотландската St. Providence, английските Leontas, Savannah, Atlas Wynd и щатската изпълнителка Sonia Leigh. А тези петък и събота - на 3 и 4 ноември в Берлин и Хамбург, JEREMY? ще делят една сцена с американците Battleme, известни с участието си в саунтрака на популярния сериал Sons Of Anarchy.

По време на предстоящата обиколка, която през декември ще продължи и в България и е част от серия от около 30 концерта от октомври насам, JEREMY? ще представят на живо част от предстоящия си албум. Той се очаква да бъде издаден в началото на следващия месец, а към момента текат завършителни процеси по продукцията. В разгара на турнето ще излезе и първият нов сингъл, чиито видеоклип е вече заснет.

Билети за концертите в различните държави могат да бъдат открити на предварителна продажба онлайн в платформите www.reservix.de (за Кьолн, Берлин, Хамбург, Франкфурт и Мюнхен), www.wegottickets.com (за Лондон, Брайтън и Глазгоу) и www.wavtickets.ie (за Дъблин).

Ето списък на всички актуални и известни към момента дати и локации от настоящото турне на JEREMY?:

2 November, Thursday - JEREMY? - Jungle Club, Cologne
3 November, Friday - JEREMY? - Musik & Frieden (Black Room), Berlin
4 November, Saturday - & JEREMY? - Fundbureau, Hamburg
9 November, Thursday - JEREMY? - Elfer Music Club, Frankfurt
10 November, Friday - JEREMY? - Garage Deluxe, Munich
15 November, Wednesday - JEREMY? - Whelan's, Dublin
16 November, Thursday - JEREMY? - The Magnet, Liverpool
17 November, Friday - JEREMY? - Lounge 41, Workington
22 November, Wednesday - JEREMY? - Ivory Blacks, Glasgow
23 November, Thursday - JEREMY? - Sticky Mike's Frogbar, Brighton
24 November, Friday - JEREMY? - The 100 Club, London

 

 

още за:

Jeremy?


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 1.11.2017 11:18:02 отговори + 6 9
Тези пичове са кръгла нула. А какво правим, когато и Криско тръгне по световни турнета? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 1.11.2017 10:31:57 отговори + 6 7
Откога ли Англия и Шотландия са различни държави... От 300 години са в една, това да не е футбол или ръгби! Турне в пет държави - Тракия, Мизия, Македония, Шоплука и Граово, може и в повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

0 tol 1.11.2017 10:56:46 + 2 9
Сега ще получиш многозначителен отговор от сайта, в който ще ти бъде обяснено, че въпросните държави разполагат с някаква автономия и че в крайна сметка (както винаги) ти си в грешка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 1.11.2017 11:02:04 + 8 4
Ни най-малко
Ние нямаме нищо общо със съдържанието на текста, което сме предали като цитат. Би трябвало това да е повече от достатъчно ясно видимо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 1.11.2017 15:45:56 + 3 5
0 тол, каква жертва, пое "ти си в грешка"-та


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пор 2.11.2017 11:13:06 + 2 0
Точно както във футбола и ръгбито, съставните държави на Обединеното Кралство могат и се разглеждат като отделни държави. Не е грешно да се разглеждат и като държави и в друг контекст като този на турне. Имат си собствени парламенти, знамена и т.н. Ако разгледаш тур разписания на доста банди, в които се споменават държавите, ще стрещнеш не само London, UK и Glasgow, UK, но и London, England и Glasgow, Scotland. И двете са верни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".