Jon Anderson по повод неговия заместник: "Това не са YES на турне"

23 сеп 2008, 01:44 ч. 295 / 8 0
пред./следв.
Вокалистът на YES Jon Anderson публикува на официалния си сайт съобщение по повод продължаването на юбилейното турне на групата без него (подробности). Певецът има здравословни проблеми, като пълното му възстановяване се очаква в началото на другата година. Останалите музиканти от групата решиха да вземат за временен заместник на Anderson канадеца Benoit David, виждайки негови изпълнения в "YouTube". Jon Anderson изразява разочарование от начина, по който е станало всичко това, както и че групата не е изчакала той да се излекува. Вокалистът чувства и неуважение, след всичко, което е направил за YES, а и по подготовката на турнето. Той желае успех на колегите си в тяхната "самостоятелна" дейност и завършва: "Това не са YES на турне...."

още за:

Jon AndersonYes


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".