Jordan Rudess представя видеото "I Surrender"

31 мар 2021, 09:17 ч. 400 / 15 1
пред./следв.

   Клавиристът на DREAM THEATER Jordan Rudess издаде дигитално нов самостоятелен албум на 12 март. Творбата носи заглавието "A Chapter in Time" и включва 15 композиции, изпълнени на пиано.

   За вдъхновение на музиканта е послужило "най-странното време, в което сме живели", свързано с пандемията от коронавируса, последствията от нея и мерките за ограничаването ѝ.

   По-рано Rudess пусна видеото "Weightless". Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния видеоклип към още едно парче. То се казва "I Surrender".

 

 

jordan rudess

още за:

Jordan Rudess


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Металист 31.03.2021 12:44:49 отговори + 0 0
Направо да зарязва надценената банда Dream Theater и да се отдаде само на самостоятелния си проект. Това е в пъти по-добро! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".