Kai Hansen на колене пред претъпкания, врящ и кипящ "Blue Box"

22 фев 2010, 00:27 ч. 740 / 12 50
пред./следв.
Независимо дали ще наречете това, което се случи на 21 февруари в клуб "Blue Box" в София прекрасен спектакъл, разкошен концерт или средно голяма експлозия на немско лъчево явление, все ще сте прави. Защото шоуто, организирано от "ABV Pro" в тази студена софийска вечер, се доближаваше изключително много до перфектния хеви метъл лайв. Като започнем от спазването на графика за пускане на публиката, минем през безпроблемното влизане, осигурения гардероб, щанда с мърчандайз и други такива дребни неща (които обаче са неизменна част от едно концертно преживяване) и се стигне до представянето на трите гостуващи групи. Всичко беше образцово. Естествено, ако търсите кусури ще ги намерите в лицето на неприятната липса на вентилация в залата, но пък това се компенсираше с чудния звук.

   А че той ще бъде такъв стана ясно около 20:00 ч. с излизането на първата група за вечерта - италианците SECRET SPHERE. Явно не особено позната на нашенската публика, пауър-прогресив шесторката от Апенините бързо спечели симпатиите на своя страна с половин час стегнат сет, раздвижено сценично поведение (дължащо се най-вече на безупречно ковящия високи тонове вокалист Roberto Messina и соло китариста Aldo Lonobile) и рифови торпеда като "Dance with the Devil" и "Welcome to the Circus". Когато дойде време да освободят сцената получените аплодисменти бяха напълно заслужени.

   Между тях и последвалите FREEDOM CALL имаше минимално забавяне - само 15 минути. Предвожданата от Chris Bay дружина обаче едва ли си е представяла какво я чака. Защото вероятно на FREEDOM CALL рядко се случва да са със статут на подгряващи и да изпаднат в ситуация цялата зала да скандира името им. Българската публика отново демонстрира типичното си гостоприемство, а това комбинирано с ювелирното изпълнение на нюрнбергци успя да отприщи един малък вулкан от всенародна любов (големият беше оставен за по-късно). Шашнатите погледи и признанието, че ние сме най-добрата публика на това турне в дадения момент изглеждаше напълно искрено. Но не и изпросено. "We Are One", "Thunder God", "Tears of Babylon" и "Warriors" раздвижиха стабилно металните редици, бродираха сола, а епичните им хорови пасажи (познати от студийната продукция на немците) се получаваха достоверно и на живо. Клавишните бяха семплирани, но присъствието на сцената и звуковата картина достатъчно добре отклоняваха вниманието от споменатата липса. 45 минути се изнизаха бързо и показаха, че може би и на самостоятелен концерт FREEDOM CALL биха се приели доста добре у нас.

   В 22:00 ч. сцената беше изчистена, за да остане само озъбения талисман на GAMMA RAY да размахва бутилка за наздравица от мотоциклета си и огромно пано с обложката на "To the Metal". Сред тематичните декори на новия албум интрото "Welcome" (което през 1990 г. възвести началото на първия диск на немския квартет и оттогава винаги открива изпълненията на живо на Kai Hansen и компания) накара около 800 човека в пълния "Blue Box" да затаят дъх. И започна "Gardens of the Sinner"…

   Наистина е изключително трудно да се опише концерт на GAMMA RAY. Ще простите използването на това клише, но действително е така. Ако наречем немците една от ултимативните концертни банди посещавали родината ни сигурно няма да е пресилено . Но тук за разлика от концертите на онези, огромните банди, на които често лепваме подобни етикети, това признание се постига по един друг начин - с непрестанно напомняне от сцената, че музиката трябва да носи удоволствие. Но не да ти го "показват" по натрапчивия начин, а просто с много усмивки, енергия и сякаш неизчерпаем позитивизъм лъхащи от цялата група и най-вече от нейния фронтмен. Kai Hansen е човек, дал достатъчно на музиката и неслучайно е наричан понякога "Кръстникът на Европесйкия пауър метъл". И в същото време този човек е толкова непосредствен и изпитва неподправено удоволствие от това, което прави, че ентусиазмаът му няма как да не зарази. До степен да се почувстваш специален, че точно тези гама лъчи са там, за да те заредят с настроение за дни напред. Ако сте присъствали на поне един концерт на "Лъчевите" у нас, вероятно сте го усетили. Ако сте били в "Blue Box", сте го изпитали със сигурност. Онзи заряд, който циркулира между група и публика и обратно, и който е есенцията на всеки концерт, беше тук през всичките час и петдесет минути. При някои този заряд беше роден от новите песни, при други от по-старите, при трети от HELLOWEEN-ските класики. Но това беше без особено значение, защото всеки от тези, напълнили клуба, отнесе по частичка със себе си.

   Посветената на илюминатите "New World Order" превърна публиката в скачащо море, "Deadlands" и "Empathy" се оказаха познати на нашенската аудитория като имаше хора, които си ги изпяха дума по дума. Химнът на оптимистичното мислене "Fight" накара феновете дружно да крещят "Carry on..." на припевите. Dirk Schlächter обра овациите като изпълни сам средната част на песента посветена на починалия му баща "No Need to Cry". Dan Zimmermann пък се опита да потроши барабаните си в два рунда: с класическо дръм-соло и с разтропване на фона класически мотиви. Пророческата "Armageddon" накара времето да спре в онзи момент, когато Светът свършва, а "To the Metal" беше там, за да върне публиката отново в настоящето и да я поразпее. Епичната и мащабна "Rebellion in Dreamland" за пореден път развихри инструменталното майсторство на Henjo Richter и Kai, а когато на "Man on a Mission" в средата бандата спря да свири публиката си изкара цял един припев в нестроен хор, който обаче обра овациите на самите музиканти, които не успяха да скрият изненадата си.

   Но това съвсем не беше всичко. Защото един концерт на GAMMA RAY някак не би бил пълен без някоя песен от престоя на Kai в HELLOWEEN (за споменатия период както и за още доста любопитни неща, които китаристът и вокалист сподели в близо половинчасово интервю дадено специално за читателите на "Metal Katehizis" ще можете да прочетете съвсем скоро). Първият бис беше посветен точно на този период. И докато "I Want Out" беше очаквана (неочакван беше начина, по който Henjo и Kai излязоха да я изпълнят - с по една цигара в недвусмислен бъзик с Michael Weikath), то втората свари неподготвени дори хората, които старателно бяха проучвали сетлистовете от предходните концерти на "Лъчевите" от това турне. "Ride the Sky" не присъстваше дори в списъците, разхвърляни из сцената, но пък буквално отнесе покрива на "Blue Box", за да въздигне публиката нейде из небесните простори, а хер Hansen я изпя така както само той си може. Публиката във залата вече беше дотолкова екзалтирана, че не й представляваше никакъв проблем да си изпроси втори бис, но реакцията на предводителя на немската четворка предполагам изненада не един и двама. Kai падна на колене и благодари на врящата и кипяща зала, а предните редици се кланяха методично в отговор. Финалът беше традиционен, но пък истински - "Send me a Sign" - и откровено се надявам да не се случва това, което се пее в припева ("For too long you kept me waiting"), за да можем скоро пак да се насладим на GAMMA RAY. А дотогава спомените ще си останат в достатъчно български метъл сърца.

   Ето какво чухме и видяхме от двете немски банди:
FREEDOM CALL:
01. We Are One
02. United Alliance
03. Thunder God
04. Tears of Babylon
05. Hunting High And Low
06. Metal Invasion
07. Warriors
08. Land of Light
09. Freedom Call

GAMMA RAY:
01. Welcome (Intro)
02. Gardens of the Sinner
03. New World Order
04. Empathy
05. Deadlands
06. Fight
07. Mother Angel
08. No Need to Cry
09. The Saviour / Abyss of the Void
10. Drum Solo
11. Armageddon
12. To the Metal
13. Rebellion in Dreamland
14. Man on a Mission
Бис 1:
15. I Want Out
16. Ride the Sky
Бис 2:
17. Send Me a Sign
Whiplash






Коментари   (50)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 21.11.2012 14:03:10 отговори + 0 0
Много искам да ги гледам на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тоня 1.03.2010 22:39:39 отговори + 0 0
хората като няма как да се оплачат от бандата се оплакват от публиката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.02.2010 12:27:51 отговори + 0 0
А снимки ще качвате ли? :] Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Звери 24.02.2010 00:07:48 отговори + 0 0
Колко умно... *rofl* кво се закачате като децата в детската градина :Д Концерта беше върхът! Мен ц игарите не ми пречеха и не се пушеше чак толкова (: Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wrath 23.02.2010 23:02:40 отговори + 0 0
На AryanRocker не Блу Бокса, ами Националния стадион ще му е тесен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


AryanRocker 23.02.2010 22:15:12 отговори + 0 0
http://dark-date.net/album_file.php?user=BulgarianGlamRocker&album_id=2355&media_id=34343

Ето я моята с Кай
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.02.2010 20:44:58 отговори + 0 0
Снимки? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

krezo69 23.02.2010 20:33:10 отговори + 0 0
Без коментар!Без дъх след пеене и кефене с Kai и компания.Успях да снимам с добро качество отляво и във VBOX-а.С Herr Hansen сме родени на една дата:] Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 23.02.2010 16:27:00 отговори + 0 0
Станиславе, съгласен съм с тебе, особено за хората в неравностойно положение, затова е хубаво, вместо да се укриват данъците и печалбите от концертите, да се дават за построяване и организиране на отделни места, където тези хора да са по време на концерт, лично аз бях супер зарадван, когато на Калиакра рок Феста допуснаха инвалида между сцената и публиката, това беше една достойна българска постъпка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 23.02.2010 16:18:58 отговори + 0 0
Ето още един ограничен тип като този "Анонимен" ! Телосложението с ие гордост за мене, това са си 120 литра бира и твърд алкохол копеле ! Докато има някои (сигурно като тебе) дет са баш като кардиологически диаграми, вие братлета ставате само за брулене на орехи, бобеници А и друго, ако външноста ми беше толко противна, Кай нямаше да се съгласи да се снима с мен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 23.02.2010 08:27:12 отговори + 0 0
@ AryanRocker /по-известен като АйрянРокерЪ/, еми ти като си колкото половината блу бокс как няма да е теснотия ве... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 23.02.2010 05:56:20 отговори + 0 0
а и за изпълнителите някой мисли ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 23.02.2010 05:50:26 отговори + 0 0
искрено ме радваха такива като теб човече.и аз съм си изкарвал така.ама ако някой е контузен,има дискова херния,рак,астма или нещо подобно и е отишъл назад за да се наслади и на хората като теб?темерути винаги щи има,ама има и един друг проблем.огромен.и ти,примерно,лесно се "измъкваш". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 23.02.2010 03:27:28 отговори + 0 0
Мен пък най много ме издразни факта че имаше некви индивиди които мърмореха че сме викали и че сме пеели песни (това малко преди да ни пуснат в залата). Извинете ама аз не съм отишъл на опера или на концерт на Веселин Маринов. отишъл съм на Гама Рей и съм решил да се изкефя! Нали точно това е хеви метъла да бъдеш какъвто си без да се кланяш на режими и принципи, затова съм си runnin wild и не ми пука от нищо, който е недоволен от гъчканицата в първите редове (където бях и аз всъшност), да е отишъл на балкона! Аз бях достатъчно погълнат от бандатие и представлението че въобше не обръах внимание дали някой е пърдял, не обръшах внимание на опиканата тениска под мене, не обръщах внимание и на всички онез пищящи и викащи фенове (единия от който бях и аз). А тези които са се занимавали и са гледали феновете и са бройкали този или онзи, съжалявам ги, пропуснали сте голямо нещо ) !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fan 22.02.2010 22:20:03 отговори + 0 0
Пушенето вярно е малко тъпо, особено в зала без аспирация, но пред мен имаше 'фен', с извинение абсолютен дебил и простак! През цялото време викаше простотии от рода на "Гама Гей" и т.н като това не му стигаще ами и яко пърд.ше! Ужасно просто, мислех си че само чалга феновете може да паднат толкова ниско, но явно простотията не подбира жанрове.
Иначе концерта беше невероятен!
Поклон пред Гама Рей!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MESHUGGAH 22.02.2010 22:12:04 отговори + 0 0
Беше непоправимо яко изживяване! Сцепих се от кеф и на трите групи! Звукът в залата беше УНИКАЛЕН! Благодаря на организаторите за грандиозното шоу! m/m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bruce666 22.02.2010 22:12:01 отговори + 0 0
Да беше много гадно, не мога да ги разбера такива хора. Не може ли да погледаш концерта като хората, ами трябва да си тръскаш цигарата върху хората и да има разваляш настроението. Излез като ти се пуши и така. Никой не е длъжен да душка миризмите на другите. Но да все пак сме в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 22.02.2010 20:46:11 отговори + 0 0
С нетърпение очаквам деня, в който ще забранят пушенето на обществени места както в белите страни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 22.02.2010 19:50:33 отговори + 0 0
ами нямя как-чувах реплики от рода"в България живеем..."и в същото време същите хора изпушиха по 1/2 кутия цигари...ама предполагам не е "метълско" да не пушишр'щото не вярвам да е имало "тъпаци".или поне ми се ще да е така... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вал 22.02.2010 17:43:06 отговори + 0 0
Най-много от всичко мразя да се оплаквам за нещо след ПРЕКРАСЕН концерт като вчерашния, но действително вътре беше ужасно, на мен ми прилоша на два пъти и трябваше да излизам...дано някога се погрижат малко за вентилацията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bateharo 22.02.2010 17:41:30 отговори + 0 0
Култов концерт-великолепна манифестация на германският спийд/пауър,непрестанен хедбенг,разцепваща свирня,позиривна енергия и музикална красота за моята душа...
Кай Хансен мачкаааааааааааа!!!
Heavy Metal Is the law!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 22.02.2010 17:10:16 отговори + 0 0
Концертът беше върха.
Жалко че група като Gamma Ray заслужава да свири пред толкова малка публика в тази супер гадна дупка. Незнам просто това място има остра нужда от ремонт и най-вече климатизация, защото вътре неможеше да се диша
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Neon Knight 22.02.2010 15:26:23 отговори + 0 0
Респект пред бандите, които ни размазаха снощи!!! Бяха невероятни!!! Бившият киносалон, наричан сега "Blue Box" наистина вреше!!! HEAVY METAL IS THE LAW!!!!!!!m/ m/ m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Skyggedans 22.02.2010 14:12:59 отговори + 0 0
@bruce666: брато имам предвид, че е бил супер... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bruce666 22.02.2010 13:58:22 отговори + 0 0
Skyggedans - 2010-02-22 13:53:15
МНОГО ЛОШ !

Ти явно не си добре със главата ама както и да е.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Skyggedans 22.02.2010 13:53:15 отговори + 0 0
МНОГО ЛОШ ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.02.2010 13:23:45 отговори + 0 0
Един от най-добрите концерти на които съм присъствала. А Secret sphere бяха изключително приятна изненада! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 22.02.2010 13:18:10 отговори + 0 0
Отличен репортаж. Концертът беше не-ве-ро-я-тен? Мога всеки месец да ги гледам))) Публиката беше страхотна, мен лично ме учуди как посрещнаха първите две банди. FC са банда, която ме кара непрекъснато да се усмихвам, но не предполагах, че имат толкова много фенове тук. Blue box е наистина много добро място за концерти (в сравнение с останалите подобни). Единствено таз вентилация... през цялото време миришеше на манджа))

Поздрави...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bruce666 22.02.2010 12:58:49 отговори + 0 0
Беше супер, един от най-яките концерти на, които съм ходил изобщо. А Kai и компания бяха жестоки. Най накрая ги видях на живо и пях с тях. Това беше страхотно, хеви метъла е най-великата музика и така ще си бъде винаги. И на AC/DC ще е жестоко а дано след тях дойдат и Rammstein. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BulgARYANGlamRocker 22.02.2010 12:23:26 отговори + 0 0
Ооо невероятно беше, аз съм фен на гамата от времето на Ралф, но Кай също е повел бандата към големи висини, фанах си перце (блестящото), но най големия подарък за мен беше че можахем да се снимаме с него (тези които чакахме от обед) !! Супер комуникативен дори се подписа на приатска касетка

Блу бокс е мн по добро място зак онцерти от универсиада по мое мнение! А пдогряващите - още сикрет сфиъ ме оставиха без сили, добре че гама рей надъхваха че да мога да се разкуфея, аа погото!!! Успях веднжъ да вляза ии мога с ръка на черен дроб да кажа че феновете коит осе въртяха у погото бяха най лудите на целия коцнерт! Поздрави на тях!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Logos 22.02.2010 12:05:47 отговори + 0 0
Както винаги позитивният заряд продължава да кънти в кратуната ми часове след концерта. Страхотно ниво на изпълнение и меко казано похвално отношение към феновете. Дано скоро ги видим пак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 22.02.2010 11:19:26 отговори + 0 0
До Dr3amer - 2010-02-22 10:35:08

... Дано другия път сме още повече хора

Ако сме повече хора задължително залата трябва да е по-голяма, защото вчера нямаше място карфица да падне.

Има ли представа някой вчера колко човека сме били?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr3amer 22.02.2010 10:35:08 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-02-22 09:57:45
Toва 'Tears of Babylon' на Freedom Call всъщност е 'Теаrs of Taragon'

Хубаво е да си проверяваме фактите, преди да говорим Концертът беше размазвааащ, толкова добър звук на живо спокойно мога да кажа, че не съм чувал досега. Лично аз се изкефих най-много на Freedom Call и Secret Sphere, чичко Кай нещо ми беше скучен, НО това е само лично мнение Дано другия път сме още повече хора
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 22.02.2010 10:29:23 отговори + 0 0
Страхотно и страхотно точно ревю. Главата ми не е виждала толкова head-banging! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.02.2010 09:57:45 отговори + 0 0
Toва 'Tears of Babylon' на Freedom Call всъщност е 'Теаrs of Taragon' Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


carry on 22.02.2010 09:56:37 отговори + 0 0
И аз като stormbringer се прибрах преди няколко часа, а концертът си струваше всеки изминат километър! Към неприятните изненади отнасям това, че ни прибраха остатъка от провизиите, с които смятахме да изкараме обратния път, за да си хапнат охранителите може би?! Такова нещо не се е случвало на нито един концерт досега.
Freedom Call ни разбиха, а след Gamma Ray останахме размазани...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.02.2010 09:19:13 отговори + 0 0
споко.за сега никой няма да псува хеви метъла.просто всички ликуват ,че се махна клипчето от сайта) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 22.02.2010 09:02:14 отговори + 0 0
Невероятен концерт на Гама Рей, но не очаквах подгряващите групи да са толкова добри Явно тази година ще бъде нещо изключително. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 22.02.2010 08:22:01 отговори + 0 0
Концерта беше суперски зверски.Много се изкефих Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.02.2010 07:52:44 отговори + 0 0
Още никой не е напсувал хеви метъла???? Много странно.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Depositus Cordis 22.02.2010 07:45:29 отговори + 0 0
Много добър концерт, цялата група излъчваше едно задоволство както винаги
А Ride the Sky беше много приятна изненада!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 22.02.2010 06:08:14 отговори + 0 0
току що се прибрах - 400 км в едната посока, 400 км в другата посока ... заслужаваха си ... невероятен концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 22.02.2010 04:43:43 отговори + 0 0
Ех, жалко, че не можах да отида, но се радвам, че феновете, които са били там, са получили всичко на макс ))

И нека другият път да прочетем не 'претъпкания БлуБокс, а претъпканата Фестивална' - Гама Рей го заслужават.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ламята Спаска 22.02.2010 01:05:40 отговори + 0 0
Беше нечовешки яко! Останах без глас! Харесаха ми и трите групи. И звукът беше добър. И аз си намерих перца - 2 от GAMMA RAY (едното го подарих на един пич) и 1 от Secret Sphere.
Изобщо, "презаредих батериите" за много време напред.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Константин 22.02.2010 00:55:49 отговори + 0 0
Както предположих преди време, To The Metal е страхотно концертно парче. Гледам Gamma Ray за трети път и въобще не бих отказал да го направя пак. Страхотни музиканти и шоумени! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


usurper 22.02.2010 00:54:44 отговори + 0 0
Е това е качествен концерт: супер организация, супер групи, супер звук, супер Кай... ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.02.2010 00:51:19 отговори + 0 0
Нямам думи.. (((= Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Raven 22.02.2010 00:43:17 отговори + 0 0
аз хванах 2 перца Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Raven 22.02.2010 00:42:21 отговори + 0 0
Уникално беше!!! Невероятни както винаги, просто немам думи, глас най вече. Дълго ще се помни! To the METAL Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Heart 22.02.2010 00:37:55 отговори + 0 0
Неверотен концерт беше! Всичко беше невероятно! Особенно след като си хванах перце, палка и сетлиста :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".