KING DIAMOND ще издадат нов албум през 2020 г.

19 авг 2019, 17:23 ч. 1252 / 4 6
пред./следв.

   Въпреки че наскоро бе обявено, че MERCYFUL FATE ще осъществят обиколка по европейските фестивала догодина, това явно няма да попречи на KING DIAMOND да отделят време и за работа в студиото.

   Втората група обяви американско турне през ноември и декември, както и че през 2020-а ще издаде нов дългосвирещ албум, първи от над 12 години насам. Ясно е и заглавието на предстоящата творба - "The Institute". През тази есен може да се очаква да се появи и първият сингъл от бъдещия диск. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

 

още за:

King Diamond


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Father Pikard 26.08.2019 22:31:22 отговори + 0 0
Гледах ги на живо преди месец и нещо, представиха се на ниво. Сега очаквам нов албум и турне за него. I bet we all dying for a cup of tea !..! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 21.08.2019 14:38:33 отговори + 2 2
Най-хубавата новина от много време насам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ringo Mlad 21.08.2019 14:23:33 отговори + 3 1
Днес е годишнина от издаването на Конспираси. Един истински шедьовър!
Да живее Краля!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аcdcgesha 20.08.2019 18:14:09 отговори + 5 1
Ония ден слушах светата трилогия Абигейл-Дем- Конспиръси и се чудях кога Краля ще запише нова тава ,а ето че и хубавите новини идват бързо!Гийв ми дъ соул не беше нещо изключително, но пак си е сантимент за мен !Най малкото историйката пак беше покъртителна ... Кой ще замести Хал Патино в студиото ?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 19.08.2019 19:21:13 отговори + 5 3
честно казано бих предпочел албум на Mercyful Fate, някак повече ми харесват песните от тези в другите албуми на Краля. Все пак, хубава новина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


popfolk_headbanger 19.08.2019 18:12:19 отговори + 13 2
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!! Най-сетнееееввееее !!! След “”Give me your soul “, има за какво да се реабилитират ! Не беше лош, но беше под класата на “King Diamond “. Вярно е, че тогава му започнаха и тежките сърдечни проблеми на човека, от които се избави, за щастие, но като добавим и напливът от млади групи, вдъхновени от него ( “Sanctimonious “ на Attic беше брутален) , конкуренцията рязко се увеличи, вече не е сам в нишата.Нямам търпение да чуя нов материал от него, както и от Mercyful Fate Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".