KING DIAMOND завършват работата по лайв DVD, след което започват нов албум

13 окт 2016, 13:33 ч. 609 / 3 2
пред./следв.

   Легендарната датска метъл банда KING DIAMOND обяви плановите си за края на тази и следващата година. В момента музикантите приключват работата по ново концертно DVD, което ще включва материал от миналогодишното турне "Abigail" в САЩ, както и от фестивални участия през 2016-а. След като са готови с видеодиска KING DIAMOND ще се фокусират върху композирането и записването на нов студиен албум. Те ще отделят по-голямата част от 2017 г. за тази цел.

   Фронтменът и лидер на групата King Diamond обещава също, че бандата ще може да бъде видяна на фестивали в Европа следващото лято и че, може би, ще посети места, на които не е била от "милион години".

   KING DIAMOND имат едно гостуване в България - през май 2006 г.

 

King Diamond

още за:

King Diamond


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


еее, пааа 13.10.2016 14:08:25 отговори + 7 1
Да земат са размръдат тия дет са мислат за разни проСМОТъри Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 13.10.2016 13:37:53 отговори + 7 0
Хайде, от кога чакаме нов албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".