KISS прекратяват срещите с фенове на прощалното си турне заради коронавируса

10 мар 2020, 08:25 ч. 2410 / 10 11
пред./следв.

   Американските рок легенди KISS съобщиха, че прекратяват всички мийт енд грийт и др. срещи с фенове, включени във ВИП билетите за настоящото им прощално турне "End of the Road", заради опасността от коронавируса COVID-19.

   Ограничението е временно, като засега не се знае докога ще продължи. Очаква се със затоплянето на времето вероятността от заразяване с вируса да намалее значително. Както знаете, KISS ще гостуват в България като част от прощалната си обиколка на 18 юли (поръчай билет онлайн). Много е вероятно по това време срещите с фенове да бъдат възобновени.

   От COVID-19 вече са заразени над 100 000 души в около 150 държави. Починалите са над 3000, предимно в Китай, от където тръгна епидемията. През уикенда бе официално съобщено за първите четири случаи в България, като до този момент бройката остава непроменена.

   Десетки групи и изпълнители отменят турнетата си. Масовите културни мероприя на закрито у нас бяха забранени със заповед на Министерски съвет. Ограничението се отнася за държавни и общински провяи, докато частните клубове засега продължават дейността си. Столична община също спря културната си дейност. 

   Вчера бе обявено, че Richard Marx канселира цялата си европейска обиколка и шоуто му у нас се отлага за есента, а концертите на SUPERSUCKERS и TRUCKFIGHTERS в София ще се проведат. В рамките само на няколко часа от Eventim.bg съобщиха, че гостуването на RIVERSIDE утре, 11 март, се отменя, а след това - че ще се състои. Би трябвало днес да се появи "повече информация" за концерта на поляците у нас.

 

още за:

KissCovid-19


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


SiXXX 11.03.2020 09:02:21 отговори + 4 2
Важното е до лятото да премине тази изкуствено създадена истерия. 100000 заразени , не. Толкова са установени. Само толкова са в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 11.03.2020 14:05:39 + 2 2
Възрастното семейство, което бере душа в Пирогов, е заразено от някой такъв като теб. Можеш да си горд колко си "железен". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 11.03.2020 18:53:21 + 1 2
Възрастното семейство, което бере душа в Пирогов ( с цялото ми уважение към тях и дано да бъдат излекувани и да оцелеят) можеше да се зарази и преди пет или след пет години от всякаква форма на грип. Самия аз имам колежка, чиито брат е починал преди няколко години именно след боледуване от грип (много преди да се появи тоя страшен коронавирус- мисле, ще се съгласиш с това), а самия аз също преди над десет години едва отървах кожата след усложнения и пневмония причинени отново след заразяване с грип (също много преди да се появи тоя страшен коронавирус- мисля, ще се съгласиш и с това). Така, че айде стига вече сте го изкарвали тоя короннавирус като нещо супер уникално и невиждано досега!!! Може да прозвуча цинично, ама (за съжаление) човечеството ще продължи да боледува от грипове и всякакви други болести. Коронавируса ще отмине, догодина ще се появи нещо друго и айдеееее- паниката и психозата пак на "макс" ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 11.03.2020 19:22:46 + 1 1
Какво казваш? Ако се появи луд с кола без номера и блъска пешеходци по улиците и успява винаги да се измъкне от полицията и да не го хванат, ако започнат да ограничават пресичането, за да не блъска повече хора... Ти ще кажеш "Абе каква е тая паника сега. Хора си умират блъснати от коли и без този. Преди две години мой приятел бе убит, пресичайки на пешеходна пътека. Защо сега точно на този толкова страшен се връзвате? Хора умират блъснати от коли постоянно."

Е? Същата "логика"....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 11.03.2020 19:39:23 + 1 1
Не, казвам, че ако се появи луд с кола, който блъска пешеходци наред НЕ можем да спрем да излизаме на улицата, само защото се страхуваме, че точно ние ще бъдем следващите блъснати. Казвам, че дори и полицията да вземе всички възможни мерки и да ограничи/ залови/ обезвреди точно тоя луд с кола и ние вече спокойно излезем на улицата НЯМА гаранция, че след седмица/месец/ година няма да се появи друг луд с кола, който да блъска пешеходци наред ( и тогава вече и ние да го отнесем). Казвам, че дори и да се разминем с тия блъскания от луди с коли, няма гаранция, че например няма да ни сполети нещо друго- например да загинем в самолетна катастрофа. Казвам, че човек няма как да живее в постоянен страх и паника (то това живот ли е?) да не му се случи нещо и точно той да изтегли "късата клечка".... Аве, с две думи след всички "глупости" които надрънках казвам,че ако на човек му е писано да се удави, няма да се обеси (което пак води до моето мнение, че НЕ можем да живеем в постоянен страх).. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 10.03.2020 15:15:38 отговори + 7 4
Аз си взех GOLD VIP PACKAGE-а и искрено се надявам, че шибания вирус ще изчезне до лятото....ако това не се случи, огромна загуба за всеки истински фен на бандата ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 10.03.2020 16:19:58 + 5 0
Благородно ти завиждам, дано да можеш да се възползваш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 10.03.2020 09:57:52 отговори + 5 24
Палячовци. Не мога да разбера какво толкова им се дървят някои хора тука при положение че тази година ще идват толкова много и толкова по- стойностни групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бате Гошо 10.03.2020 11:14:31 + 10 6
Мрънкач,ти си толкова грозен,колкото и ***,нали ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 10.03.2020 13:07:38 + 6 16
Бате, колко пък да съм тъп? Поне не съм фен на гримирани клоуни като Кис. За това си трябва един определен манталитет до който все още не съм се принизил. Тази година има толкова много по- добри концерти. Няма време за застаряващи бизнесмени, парадиращи като музиканти.
https://www.youtube.com/watch?v=sWg4hjOjhlE
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бате Гошо 19.03.2020 11:23:13 + 1 0
Тези, така наречени от теб ''правещи се на музиканти'' .имат трибют банди и албуми,в пъти повече от която и да е друга група. Може би,това ще ти ''налеe'' още малко акъл във висшият ти интелектуален мозък,амиго Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".