K.K. Downing уточнява, че е нямал предвид, че Andy Sneap е записвал китари за новия албум на JUDAS PRIEST

1 мар 2018, 08:39 ч. 1541 / 10 10
пред./следв.

   Размяната на реплики между бившия китарист на JUDAS PRIEST K.K. Downing и бандата продължава. Преди няколко дни струнникът разпространи изявление, в което казва, че е "шокиран и смаян", че JUDAS PRIEST не са го поканили да се върне след оттеглянето на Glenn TiptonK.K. също така отправи похвали към заместника на последния - продуцентът Andy Sneap и коментира, че приносът му към предстоящия албум на групата "Firepower" не е само в продуцирането.

   Последва отговор от Rob Halford, който контрира, че изявлението на Downing е "излишно", че едно от достойнствата на групата е, че тя не изнася неща "от кухнята" публично, и че той е пряк свидетел как болният от Паркинсон Glenn Tipton е записал сам всяка от своите китарни партии за албума.

   Сега K.K. уточнява думите си. Той казва, че е бил разрбан погрешно и не е имал предвид, че Sneap е свирил на китара по време на записите. Downing дава пример с продуцентите Chris Tsangarides и Roy Z, баз които албуми като "Painkiller" и "Angel of Retribution" е нямало да бъдат същите. Двамата са допринесли за творбите с идеи за песни, рифове, текстове и др. Китаристът казва и че е визирал подобна роля на Andy за "Firepower".

   Самият Tipton се оттегли от концертните изяви на JUDAS PRIEST, но без да престава да бъде член на групата. Възможно е дори той да излиза като специален гост на сцената за отделни песни по време на предстоящото турне. Дали това ще се случи и в Пловдив, ще разберем след няколко месеца. JUDAS PRIEST са едни от хедлайнърите на второто издание на фестивала "Hills of Rock" през юли (поръчай билет онлайн).

 



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


the hellion 1.03.2018 20:19:18 отговори + 2 3
К.К. май си почина добре и го засърбя да свири отново. Уважавах го много за решението да се оттегли, защото тогава цялата група трябваше да спре, според мен. Но сега се оказва, че пичът не е от най-умните... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 1.03.2018 16:49:10 отговори + 2 7
Уж натискам werock, пък се оказвам в blabbermouth. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 1.03.2018 12:53:56 отговори + 6 3
Това не Джудас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tom 1.03.2018 11:51:32 отговори + 9 1
Айде стига сте се излагали на стари години! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 1.03.2018 14:15:55 + 6 0
Гледай Сърдити старчета. Може да е комедия, но има и доста истина във филма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 1.03.2018 09:41:03 отговори + 2 5
Защо е напуснал, вместо да говори с останалите чрез адвокатите си? А не сега да говори чрез медиите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


даскал 1.03.2018 11:12:45 + 7 0
Какви адвокати? Той не е напуснал заради нарушаване на договорни отношения или нещо юридическо. Напуснал е, защото се е чувствал недооценен или нещо такова. Тука нямат място адвокати. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 1.03.2018 12:04:18 + 2 4
Усмивката значи, че се шегувам за адвокатите. ОМГ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 1.03.2018 14:17:07 + 2 0
То значи целия ти коментар е шега. Не съм разбрал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 1.03.2018 09:29:30 отговори + 20 3
Абе тея що не вземат да вдигнат телефона и да се разберат кой какво иска, а не да занимават хората с глупости?

Werock.com, като приключат с тоя чат, тогава пуснете новина с целия разговор...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".