Концерт на PANTERA в Чили се разпродаде, местят го в 17-хилядна зала

28 окт 2022, 12:10 ч. 872 / 6 1
пред./следв.

   Както ви съобщихме, живите членове на PANTERA - Phil Anselmo (вокали) и Rex Brown (бас), ще направят реюниън турне на легендарната банда през 2023 г. Към тях ще се присъединят китаристът Zakk Wylde (Ozzy Osbourne, BLACK LABEL SOCIETY) и барабанистът на ANTHRAX Charlie Benante.

   Планира се догодина квартетът да свири в Северна Америка и Европа, като първите няколко дати от обиколката са през декември тази година в Латинска Америка. На 2 декември PANTERA са ко-хедлайнъри на "Hell & Heaven Metal Fest" в Мексико. Между 9 и 18 декември групата ще участва също и на "Knotfest Colombia", "Knotfest Chile" и "Knotfest Brasil". Предстои да бъдат обявени плановете на бандата за догодина.

   На 13 декември квартетът трябваше да има хедлайнинг шоу в Сантяго, Чили. Събитието бе насрочено за зала с капацитет 5400 души, която е вече разпродадена. Новата локация е 17-хилядната "Movistar Arena", като концертът е изтеглен и с ден по-рано - на 12 декември. Дали интересът към реинкарнацията на PANTERA в други държави ще е толкова голям предстои да разберем.

 

anselmo rex brown

още за:

Pantera


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 28.10.2022 13:04:44 отговори + 8 0
Хм, в Южна Америка са пословични маниаци. Да видим в Европа как ще е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".