Концерт на SMALLMAN, MINDOWN и NAMELESS DAY RITUAL на 28 декември в Пловдив

18 дек 2014, 14:22 ч. 634 / 6 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Краят на годината е време за равносметка, време за всеки поел по пътя си да се събере отново с близки и любими хора, време за празници и време за поглед към вътрешното "Аз"...
...за пръв път в този формат и под това име...
Numbered Days Booking представя:
Smallman / Mindown / Nameless Day Ritual
След година изпълнена с емоции и важни събития и за трите банди и за нас самите се радваме, че събираме на една сцена в дебютно за нас събитие именно тези три групи.

smallman представиха третия си студиен албум "Envision", който жъне успех след успех защитен с поредица концерти в България и Европа. Предстои "Envision" да бъде издаден и на винил, като има голяма вероятност да бъде наличен в деня на събитието.

Nameless Day Ritual направиха своя дебют пред публика, като съпорт банда на австралийските машини Karnivool и подготвят дебютното си издание.

MINDOWN направиха поредица от концерти в България включително съвместни с Midas Fall и Show Me A Dinosaur с обновен състав, ново лице и нова енергия.

Събитието е дебютно за "Numbered Days Booking". Идеята ни е такъв тип събития да станат традиция, алтернативната и ъндърграунд музикална среда представена от български и чужди банди да бъдат изведени на по-голяма сцена. Плакатът и цялостната визия са изготвени от Теодор Георгиев.

Мястото на събитието е нестандартно, но именно за това ние харесахме точно него. Ивентът ще се проведе в "Концертна Зала (Държавна Опера Пловдив)". Това е сградата на бившия Партиен дом на площад Централен 1 до хотел Тримонциум.

Билети за събитието може да намерите в мрежата на "Eventim" или на място. Цената е 10 лв.

Датата е 28 ми Декември (Неделя). Начален час 20:00

 

nbd-poster-web-black-ram

 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ThroughTheRain 18.12.2014 22:29:28 отговори + 6 1
Искам Mindown&Smallman във Варна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джезве с кокаляк 18.12.2014 21:45:18 отговори + 5 3
на мен пък не... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Troll'n 18.12.2014 15:27:15 отговори + 3 8
Тия пъ ми писнаха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".