Концертът на SMALLMAN довечера ще бъде предаван директно онлайн

29 ное 2014, 11:43 ч. 566 / 8 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Smallman ще работят с екипа на Static Concerts за концерта си в София заедно с Villagers of Ioannina City и Concrete Sun, за да може лайвът да бъде излъчван онлайн в реално време за всеки, който не може да присъства на шоуто. Веднага след началото на концерта, той ще може да бъде гледан на този адрес:
http://staticconcerts.com/live/

Всеки присъстващ на концерта на живо ще наблюдава освен три страхотни групи на сцена, също така и впечатляващ визуален спектакъл по време на шоуто.

Smallman винаги се стремят да предлагат на феновете си усещане за сплотена общност и бутиковост на всичко, свързано с бандата. По тази причина за виниловото издание на "Envision" групата се обърна към независим малък френски лейбъл, който да издаде ограничен тираж от плочи за есенните концерти на smallman. За съжаление основният човек в лейбъла претърпя катастрофа в началото на месеца и се налага забавяне на издаването на винила. От групата стискат палци и пожелават бързо възстановяване. Плочите ще бъдат готови във втората половина на декември и ще могат да бъдат купени от нашите приятели от Threechords Record Store, както и на концертите на уебзина Rawk'n'Roll.

Друга новина е, че сърбите Concrete Sun решиха да излязат в неопределена почивка и концертът тази вечер ще бъде предпоследното им свирене на живо. Последният им лайв ще бъде в родния им Нови Сад, отново със smallman, на 27 декември.

Билети за софийския концерт се продават в мрежата на Eventim, като цената им вече е 20 лева. Ограничено количество ще се продават и на входа на клуба, до изчерпване на общата бройка от 600 билета.

Вратите на Mixtape 5 ще отворят в 20:00, а Concrete Sun ще бъдат на сцена малко след 20:30. Видеостриймът започва да тече веднага с началото на концерта.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Yanni 1.12.2014 09:30:01 отговори + 1 0
Някой гледал ли е стрйма, да сподели как е било качеството на картината, звука и т.н.
И на самото шоу де, разбира се!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Елеко Константинов 29.11.2014 18:47:04 отговори + 2 3
И един съвет от мен: не пускайте хора с елеци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreamer 29.11.2014 12:41:50 отговори + 4 3
Да се свети името ти, човече, че сподели тази новинка тук!!!
Дано всичко е на "6" довечера, и як купон за късметлиите в клуба :-)
Амин!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".