Лайв-трибют на QUEEN в "Playground Paradise Center" на 23 ноември

7 ное 2013, 10:53 ч. 196 / 2 5
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   На 23 ноември, в Playground, Paradise Center, най –добрият вокал на всички времена – Фреди Меркюри ще се превъплъти в гласа на Рене Ранев – вокалистът на We Are The Champions или човекът, осмеляващ се да пее Фреди. Това е нов музикален проект, но изпълнителите са с големи таланти и амбиции и звучат страхотно, изпълнявайки златните хитове на QUEEN.

   В последно време, за радост на всички меломани, нашумя тенденцията да се правят трибюти. А този трибют е още по-специален, защото е в памет на последния Крал на рока. Момчетата от We Are The Champions са се понесли на гребена на тази вълна и за краткото време от създаването на този проект, са го представили успешно на доста клубни сцени. Всички фенове на QUЕEN ще имат възможността да се потопят още веднъж в тази вечна музика с най-великите хитове на идолите си. Ще звучат парчета като „We Are The Champions”, “We Will Rock You”, “Bohemian Rhapsody”, „Killer Queen” и много, много други. Страхотният саунд на PLAYGROUND ще допринесе най-музикалните инструментали, представени така, както са замислени, да вдигнат адреналина и да докоснат сърцето на всеки от присъстващите. А мощният глас на фронтмена Рене ще размекне и стопи и критичните скептици.

   Момчетата-шампиони не крият неимоверния труд, който са вложили и дългия път, който са извървели, докато постигнат задоволяващ резултат, граничещ с перфектност. Наистина не е лесно да влезеш в кожата и в артистизма на музикални гении като QUEEN. Трибютантите споделят още, че правят всичко това в името на публиката, а Рене често казва: “Публиката на QUEEN е най-яката публика!”

   Затова, нека шоуто продължи... на 23 ноември, събота, в Playground, Paradise Center!

   Музикалната колаборация "We Are The Champions" е сформирана от Рене Ранев – вокали, добре познатият виртуоз на баса Емил Михайлов (басистът на Радула и Soul Groove, а в миналото – и на Ahead, Мастило и Калин Вельов ),китарата е в ръцете на създателя на САФО –Миро Иванов, пиано – Георги Трифонов и барабани – Емил Тасев.
queen tribute playground
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 8.11.2013 03:16:00 отговори + 0 0
съдейки по видеото в ютуб от денис и приятели не бих казал че рене пее добре или приятно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2013 20:34:44 отговори + 0 0
Това пък кой го измисли?
Егати еФтината реклама!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бауимумайката 7.11.2013 18:54:26 отговори + 0 0
В последно време, за радост на всички меломани, нашумя тенденцията да се правят трибюти.

Маани,голям кеф,всичко живо се надпреварва къде успешно,къде не да свири Пърпъл,Металика,Рамщайн,Хеуин,Нирвана...та до Ахат даже.Смях и сълзи!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

къде? 7.11.2013 14:16:42 отговори + 0 0
В кой град е туй ни стъ написали въ ей! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Драган 7.11.2013 11:31:40 отговори + 0 0
Такова чудо - Фреди Меркюри да се превъплъти в Рене Ранев заслужава да се види! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".