LED ZEPPELIN-трибют в "Sofia Live Club" на 24 май

22 май 2013, 11:11 ч. 163 / 2 3
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   LED ZEPPELIN като група може и да е в миналото, но музиката им присъства все така силно и днес. Призрачният и безсмъртен оловен цепелин все така излиза неочаквано от облаците, и хвърля своята сянка дори и към бъдещето." ....С тез думи описва любовта към групата главният фронтмен на бандата - Лъчо, която ще посвети концерт на британците.

   За трети път на сцената на "Sofia Live Club", с повече от 2 часа музика на живо, от дълбините и корените на блуса и твърдия рок, българските фенове на ZEPPELIN ще може да чуят най-доброто от бандата.

   Ще бъдат представени много от класиките на великата хард рок група, като "Whole Lotta Love", "Stairway To Heaven", "Kashmir" и много други, Подготвени са и изненади - нечувани до момента.

   Фенове на рока и на ZEPPELIN, не изпускайте тази възможност! Това вероятно ще е единственият концерт на този трибют в София до края на годината!
С участието на:
Лъчезар Косев - вокали
Димитър Балев - китари
Мартин Чаворски - бас
Георги Варамезов - ударни
Ани Свинарова - кийборди

Специални гости:
Гита (Гласът на България)
Тодор Ковачев (CRUSH)
zeppelin tribute

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


SystematicDenial 23.05.2013 21:40:43 отговори + 0 0
Аман от трибюти! Свирете авторско, бе, хора! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

По-Свилен 22.05.2013 18:29:19 отговори + 0 0
Само Варамезов става и спри, Свилене, да се пишеш като Свилен, щото сума ти хора ме гледат странно, а не съм от село, да си знаем, всичко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свилен 22.05.2013 18:17:28 отговори + 0 0
Лъчо цепи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".