Местят концерта на Anneke van Giersbergen и Danny Cavanagh в културен дом "Средец"

5 дек 2009, 23:34 ч. 395 / 5 18
пред./следв.
След изключително големия интерес, който предизвика концертът на Anneke van Giersbergen и Danny Cavanagh, обявен за 29 декември в читалище "Славянска беседа", идва очакваната новина за преместването на събитието в по-голяма зала. Това ще бъде културен дом "Средец" (бивш "Лиляна Димитрова"), където се проведе и акустичната изява на Duncan Patterson и Mick Moss през февруари т. г. Допълнителна бройка билети (местата в КД "Средец" са с около 80 повече) ще бъдат пуснати в мрежата на "Eventim" от понеделник.


Коментари   (18)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cec 8.12.2009 14:27:20 отговори + 0 0
Оу,
аз това въобще не съм разбрал. Говорех за първите билети, тогава си беше изрично казано, че само при тях може да се купи. Сега ако пак е било само при тях, а беше обявено иначе,е много некоректно от тяхна страна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ани`` 8.12.2009 13:54:43 отговори + 0 0
Горгон наистина постъпиха малко некоректно - в събота пуснаха информация на страницата си, че билети ще се продават... в мрежата на Евентим от понеделник (не пишеше, че ще се продават в самия магазин). Аз започнах "търсенето" в 9ч. (Mall of Sofia, ОЧЗ, Germanos)- билети нямаше до 11, когато завърших обиколката си, купувайки билет в магазина Горгон. Не ме мързи да обикалям, но нищо не им струваше да информират хората малко по-точно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cec 8.12.2009 12:08:36 отговори + 0 0
Просто една вметка, че ми стана интересно.
Купих си билета още на първия ден, защото на всички ни беше ясно колко бързо ще свършат. Съжалявам за феновете, които няма да могат да дойдат, НО.... време е да разберем, че има и такива концерти. Нито организатор, нито изпълнители са длъжни някому (да не говорим, че цялата стилистика на тези концерти на Анеке и Дани е наистина камерна, не мога да си представя да свирят по някакви порутени зали пълни по на 1/4, само и само висчки желаещи да могат да гледат) и нищо елитарно няма в това - това е най нормалното нещо. Условията бяха честно поставени към всички фенове от София (хората от провинцията бяха наистина ощетените, щото не мога да си представя някой да дойде от Плевен примерно да си вземе билет от магазина на Горгон). Този път аз съм там вие не, другия път вие сте, а аз не. Концерти има още много и никой не може да иде навсякъде.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 8.12.2009 12:07:01 отговори + 0 0
мъдър фъкър, ти май знаеш наистина малко за хора като Дани и Анеке. Баба знае две и двеста, казват в нашата хубава страна. Е - и те знаят две и двеста. Свирили са на фестивали, свирили са и пред 20 човека, при това не точно в началото на кариерата си.
Извиненията са си извинения, билетите са си билети. И аз съм доста зает, но някак си имам още от първите 50 билета. Можело, значи :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Деси 8.12.2009 08:58:36 отговори + 0 0
Снощи се опитах да си купя билет, но за жалост наличността беше 0. Дали не бяха пуснати или вече са свършили...? Служителките в Германос не знаеха. Та...някой, ако знае със сигурност, моля, нека каже! Благодаря! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


НИКИ 8.12.2009 00:56:53 отговори + 0 0
muther fucker , аз ако си бях купил билет, човече ,след тези твои думи щях да ти го преотстъпя ...но уви и аз нямам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

muther fucker 7.12.2009 18:20:08 отговори + 0 0
Днес в ранния следобед се опитах да си закупя билет, но вече бяха свършили и тези 80. Благодаря на Горгон за жеста към всички истински фенове на тези двама музиканти. Изглежда целта на този камерен концерт е да се види кои са елитните фенове. Е, оказа се, че не съм сред тях. Въпреки, че дадох всичко от себе си, за да бъда. Но поради факта, че имам бебе, нямаше как да го оставя да се гледа само, за да отида да си купя "ценната хартийка". Искам да попитам организаторите, след като са решили да бъде толкова отбран концерта, защо изобщо пуснаха билети, а просто не ги запазиха за най-близките си роднини и приятели (вуйни, стринки, лели, баби, вуйчото от страната на третия братовчед, съседката Пепа и др.), които изглежда единствени са успели да се докопат за тях. Изглежда ще трябва да събера пари, за да поканя Анеке и Дани да ми пеят в хола. Мисля, че това ще е достатъчно елитно за мен. Ще разлепя плакати из цяла България и ще раздуя яко из медиите за този концерт, а накря няма да пусна нито един билет. Защото искам те да пеят за мен! Понеже съм от елита. И още нещо, дали Анеке и Дани знаят колко бързо са се продали билетите им и колко фенове имат в България всъщност? И дали като видят на 29-ти някакви пикливи 200 човека, ще им се прииска да дойдат пак? Едва ли. Ето защо Анатема никога няма да дойдат в България. Защото си мислят, че няма кой да ги гледа. В случая Горгон подкрепят това мнение. Е, аз ще отида да ги гледам в чужбина, понеже мога да си го позволя. И изобщо вече няма да се интересувам кой идва в България, защото явно българските организатори не ги *** много какво искат феновете. Да ви ************* концерт. Благодаря за вниманието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ostrogoth 7.12.2009 15:24:25 отговори + 0 0
А дали не свършиха вече? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 7.12.2009 11:45:15 отговори + 0 0
Билетите вече са в продажба. Закупих си даже един брой Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 7.12.2009 10:16:27 отговори + 0 0
Приема се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Z.L.O. 6.12.2009 22:32:54 отговори + 0 0
gery е прав там беше концерта на Патерсън. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grey 6.12.2009 15:24:12 отговори + 0 0
Не, онова е читалище "Средец". Културният дом е до паметника "Левски":
http://www.dksredets.com/index.php?go=contact
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 6.12.2009 15:08:30 отговори + 0 0
Я гледай ти, втори шанс ) Средец ако не се лъжа е на кръстовището на Борис III и Димитър Несторов (до кв. Лагера)... Там май беше и първия концерт на Evergrey... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 6.12.2009 14:48:28 отговори + 0 0
Аз да си взема ценната хартийка, пък те нека и на стадион да го местят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.12.2009 12:33:51 отговори + 0 0
няма да го местят повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.12.2009 11:37:52 отговори + 0 0
Не бързайте очаквайте пак да го преместят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 6.12.2009 11:25:04 отговори + 0 0
Само 80 допълнителни? Явно трябва да ставам рано утре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

р 6.12.2009 10:29:57 отговори + 0 0
Къде се падаше това читалище? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".